Merhaba kızlar 2 ay 24 günlük bi kızım var yaklaşık 15 gün önce meme düşkünü çocuk meme reddi yaptı memeye aldığım an o sessiz sakin çocuk çığlıklarla ağlıyor du on güne yakın durumumuz buydu bebeğim emzik tutan bi bebekti sadece uyku aralarında uykuya dalacağı zaman ve utanacağı zaman tutuyordu memeyi kendine gelip farkettiği an tekrar çığlıklar başlıyordu bende emziği ağzına verip göğsüne dayayıp tam dalacağı an emziği hızla çekip memeyi veriyordu derken on güne yakın bi süreci böyle geçirdik eski toprak diye tabir ettiğimiz bi tanıdığa denk geldim öyle bahsedince göğsünü toprakla yıka dedi çok saçma geldi ama insan evladı için herşeyi yapıyor denedim kaybedecek bişey yoktu iki gün üst üste temiz bi toprağı çamur galine getirip göğüslerime iyice sürüp yıkadım sonra bebeğim birden pat diye tutmadı tabi önce teklif ettiğimde çığlıklar kesilmişti ki bu bile büyük bişeydi tutmadı ama ağlamadı da sadece etrafa bakınmayı tercih etti sonra iki üç dakikalığına tuttu onu bırakınca hemen diğer memeyi verdim bir iki dakikada onu tuttu bi emdi bi istemedi derken bugün her verdiğimde emdi kuzum şükürler olsun uyguladığım işlem mi işe yaradı kızım memeye mi geri döndü bilmiyorum ama her neyse yendik sonunda şükürler olsun bu sorunla uğraşanlara bi öneri olsun diye paylaşmak istedim