Betss07 Merhaba Kızım için aldığım park yatağı ve iç yatağını satıyorum. Doğumla beraber benimle uyumaya alıştığı için hiç yatağında yatmadı o yüzden doğru düzgün kullanmadık bende kaldırdım ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Markası kanz anne yanı oluyor. Cibinliği ve alt değişime aparatları mevcut. İki farklı yatış kademesi var. İçinin yatağı ayrı satılıyor onun da markası Kraft. En iyi bambu yataklardan. Almak isteyene ayrı ayrı ya da bir satabilirim. Temiz ve sorunsuz. Sadece park yatağın fiyatı 2500. Bambu yatağın fiyatı:500 ikisini beraber almak isteyenlere 2500 olur. Aldığım fiyattan uyguna koyuyorum şuan sadece beşiğimizin fiyatı 3200 tl. Aşagıda görselleri mevcut inceleyebilirsiniz.
Betss07 [silindi] evet öyle hiç kullanmadık çok isterdim içinde yatsın uyusun ama maalesef benimle uyuyor :( 😂
Betss07 balkizannesii ikisini bir arada alırsanız 2500 e olur son fiyat evet ama sadece birini Almayı düşünürseniz ona göre bir şey yapabiliriz
Betss07 edaabeyazel11 size bağlı normalde 3-4 yaşına kadar kullanilirsiniz. İki kademesi var yenidoğdugunda üst kademede anne yanı olarak kullanıp 1 yaşından sonra ya da biraz daha erken üst kademeyi çıkarıp oyun parkı kısmını kullanılabilirsiniz. 3-4 yaşına kadar kullananlar var etrafımda ben de o amaçla almıştım ama nasip olmadı biraz da bebeğinize bağlı yatağında yatmayı severse uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz
Betss07 [silindi] biz kullanmadık ama etrafımda pek yatak kullanan aileler 3-4 yaşına kadar rahatlıkla kullandılar aslında ben de o amaçla almıştım uzun süre kullanmak için ama nasip olmadı