mehmetalpp Merhaba 6 ay 7 günlük bebeğimi doktora götürdüm bogazları kötüydü anitibyiok verdi. Hiç kullanmamıştım. Eczacı eşdeğer vermiş ilacı. Çocuğun yüzünde vücudunda kızarıklık oldu. Sabah doktora goturcem durumu yaşayan var mı yada önerisi olan
yildiz-alp2024 mehmetalpp ahh bu eczacılar neden o ilaç yoksa yok demeyip de hiç sormadan esdegerini veriyorlar (bazı eczacılar da esdegeri daha pahalı diye esdegerini veriyor)
anorganikanneeee mehmetalpp içerik olarak ikisi aynı. Farklı firma oldukları için isimleri farklıdır. Biz ikizinize kullandık.
Nehir-Poyraz mehmetalpp ben çocuğumda o antibiyotiklerden neler çektim alerjisi var beklemeden git ilk olduğunda bende bekledim çocuk kusmğunda boğulacaktı hemen acile götür bence antibiyotik alerjisi ciddi bi durum
aylizinannesiiii mehmetalpp bizde öyle olduk augmentin yerine başka muadil vermişti vücudu kızardı huysuzlandi sabaha kadar ne kadar ilaç içindeki aynı olsada etkisi farklı oluyor eczaneye girmeden ilacın isimlerine bakıyorum ben hemen artık istemiyorum muadil filan neyse onu versinler ya
cemilefe Sabah değilde şimdi bir hastaneye goturseniz alerjisi olabilir anltibiyotige bebisin genel durumu nasıl huzursuz ve agliyormu
mehmetalpp Şimdi götüreyim eşimi ararım gelir. Antibiyotık 20 tl ucuzdu aslında şaşırdım hiç kullanmadım dedim çocuk kötü vereyim. Sabah iyiydi ama sindi huysuz. Gaz kolik bi çocuk olduğu için hep huysuz ama kızarıklıkları görünce çok şaşırdım
mehmetalpp Nehir-Poyraz çok korkuyorum bende kızarıklık artıyor gibi geldi öyle fark ettim. Antibiyotikten sonra oldu diye düşündüm
anorganikanneeee mehmetalpp bir sıkıntı olmadı çok şükür ama alerji işi belli olmuyor. 10 kez kullandığın şey 11. Kez alerji yapabilir. İçinizin rahat etmesi için tekrar kontrole götürebilirsiniz
yildiz-alp2024 aylizinannesiiii birde bu muadili falan da demiyorlar bu eczacılar da çok uyanık elinde yoksa şöyle dimi gidip başka yere bakalim
mehmetalpp aylizinannesiiii doktora götürünce geçiyor mu. Çok değişik yorumlar var korkuyor insan görünce
cemilefe mehmetalpp hiç beklemden gidin yanında ilacınızı da götürün en azından hem muayne ederler hemde alerji için ilaç uygulayabilirler bebise çok geçmiş olsun
mehmetalpp cemilefe aynen öyle aradım normal eczanede çalışanı alerji ilacı ver dedi zaditen verdim uyudu şimdi de gotuecem
Nehir-Poyraz mehmetalpp doktora götürünce acild alerji için bi iğne yapıldı ve geçti evet geçiyor hanımefendi
mehmetalpp Teşekkür ederim yüzü benek benek olunca korktum sonra vuvucufn da hafif görünce daha çok korktum