deletedmom173 [bilinmeyen] canım benim oğlumun alttan iki tane yanda kabarmış beyaz şekilde patlamadı daha çok ağlıyor ya 🤦♀️ Herkes önden patlar yandan patlamaz diyor
HaticeYlmazAydn [bilinmeyen] Ben de öyle düşünüyordum alt yanda elime sert bişey geldi sağlık pcağındaki hemşire damağı sertleşiyor diş değil dedi🙅🏻♀️
deletedmom173 HaticeYlmazAydn canım İnan sağlık ocağının doktoru da diş değil bu Dedi daha çok küçük Dedi ama bir kaşıyor dişlerini çıldırmış gibi
deletedmom173 [bilinmeyen] doktor daha küçük diş değil Dedi diş değilse ne çocuk mahvoldu salya dan az önce kundaklamış uyutmuştum uyanmış elleri çıkaramıyor kafasını kaldırıp battaneiyesini sürtüyor dişine iş becermeye de başladı ☺️☺️☺️ Hala diş değil diyor doktor bey
Denizmelisa [bilinmeyen] aynı durum biz de de var dün farkettim sağ alt yan taraftaki diş eti beyazlamış şişmiş sanki biraz zaten biberon oyuncak ne varsa hep o yan tarafı kaşıyor dişmi ne bilmiyorum artık bende yandan çıkmaz diye düşünüyorum ama bekleyelim görelim 😊
hvvgcr [bilinmeyen] bizim de öyle canım hatta doktora bile gösterdim yapısal bi sorum yoksa oradan diş patlamaz sesi dediği gibi oralar 3.5 aylıktan beri öyle 5 aylık olacak 4 gün sonra hala aynı duruyor neden olduğumu bilmiyorum ama oradan patlamıyor diş merak etme sürekli dişi kaşınıyor ne bulsa ağza götürüyor salyası da sürekli akıyor bi an önce çıksa şu dişler 😇😊
Zuzu [bilinmeyen] kehribar kolye kullanıyor musun canım?Bebeklerde çok işe yarıyor.Kızımın 3.dişi yolda ve sıkıntısız atlatıyoruz bu süreci.Belki sizede faydası dokunur 🙏😌
Gzd [bilinmeyen] valla bende alt yan dişleri bekliyorum çıkacak diye sanki o derinin hemen altında diş her yemi güne umutla başlıyoruz😂