SevimmMkuzey Bebeklere kaç damla veriyorsunuz 5 aylık ne kadar vermem gerekiyor D vitamini 1 fıs veriyorum
Bafrapidesi SevimmMkuzey benim oglumda 5 aylik bizede ocean 1 ml denildi uzerinde 5 ml yazan ölcusu var onu baz alarak 2 damla veriyordum suan yorumlari okuyunca yanlismi yapiyorum acaba diye düsündum 6 kilo ya 12 yazmislar 🙄 oglum 7 kilo
misssunshine SevimmMkuzey bana doktorumuz bugün 0.5 ml vermemi söyledi. bebeğim 5.6 kg ama neye göre söyledi hiç fikrim yok.
SevimmMkuzey aysebb evet öyleymiş demir ilacı ne kadar veriyorsunuz acaba 1 ml yazıyor ama emin olamadım :)
aysebb SevimmMkuzey Kilo başı kullanıyorum ben. X2 kullanmıyorum. Sağlık ocağındaki ebem ve tanıdık bir doktorumuz kilo başı kullanmamızı söyledi. X2 kullananlarda var durum karışık :)
SevimmMkuzey aysebb ben de tam emin olamadım çocuk doktoru kontrolune çok vae en iyisi yarın ebeye sorayım bende emin olamadım bugün 1 ml den biraz fazla verdim emin olamadım
Ays02 aysebb Benim oğlum da 10 aylık eczacı yarım ml kullan demişti demir ilacı için o şekilde devam ediyoruz. Az mı vermiş oluyorum acaba ?
SevimmMkuzey Bafrapidesi ben de 1 ml diye okumuştum benim de 5 kg sanırım 10 damla vermem gerek ama fazla gibi de geldi nedense bana bilemedim en iyisi çocuk doktoruna sormak🙂
SevimmMkuzey Bafrapidesi merhabalar ebeyle konuştum doktora sormuş kilo başı 1 damla versin demiş ama X2 yapan da var yorumlarda gördüğüm kadarıyla kendi ebenize ya da doktorunuza sorun isterseniz ben 5-6 damla kadar vereceğim 😇😇