Hvvhzl Bebeğim 3 ay 10 günlük. 1 haftadır ağlama krizleri oluyor ara ara. Hiç önceden böyle yapmazdı. Anlam veremiyorum. Bi fikri olan var mı?
deletedmom173 Hvvhzl 3 ay 7 günlüğüz aynı dertteyim uyku yok ağlama bol diş ETLeri de şişti hepsi bir arada gitmiyor belim ortadan ikiye ayrılıyor artık sürekli kucak kucak
Ozlmelf Hvvhzl atak haftası sıkıntısı bunlar 😔 geçici meraklanmayın benim bebegimde aynı cünkü 3 ay 6 günlk. Harika haftalar dan takip ediyorum ordan biliyorum
bynduru Hvvhzl Aaaaa benim ki de bigun 3 aylik oldu 2 kez oldu cok korktum, evet atak haftasi ama normalde daha sakin geciriyor eve misafir gelince aglama krizine giriyor
Busraarden Hvvhzl benim oğlumda 3 ay 2 günlük birkaç gündür çok ağlıyor. Hiç ağlamaz hep güler akşama kadar uslu durur gecede ful uyurdu ama çok değişti birde dişleri kaşınıyor
Twity Benim kızım da 42 günlük ellerini titrete titrete ağlıyor..uyuyamıyor ağlıyor..geçer ama geçene kadar Allahım yardim etsin
Hvvhzl [bilinmeyen] Twity deletedmom173 peki bu ataklar ne zaman son bulur. Tam da kayınvalidemle annem evine döneceği zamana denk geldi. Kucakta uyuyor yerine koyduğum an ağlayarak uyanıyor. Ve artık emzikle de susmuyor
Twity Hvvhzl aynı benim ki yastıkta yada kucağımda uyutuyorum koyarken açıyor gözlerini başlıyo ağlamaya
Ozlmelf Hvvhzl Hvvhzl uygulamadan baktımda bebeginizin dogumunu baz alarak 14. Hafta ortasında başlıyor 19.hafta ortasına kadar devam ettigi gözüküyor çizelgede. Yani 1 ay dan fazla😔 ama birebir tutmaz tabi bebekten bebege farkediyormuş . Mesela benim bebiş erken girdi ataga 😁
Busraarden Hvvhzl aynen email alınca susan bebek almıyor bile Ama ben soktuk suy batırıp veriyorum aliyo ferah geliyo ısınınca ariyo yine ama
Ozlmelf bynduru evet yaa aynenn misafiri kalabalıgı hiç istemiyor cok huysuzlaşıyor 😔 demekki belli dönemlerde aynı sıkıntıyı gösteriyo bebekler