Belma26 Oğlum Perşembe günü 9 aylık olacak. Bu zamana dek kahvaltılarını hep karıştırıp verdim ancak doktorum ayrı ver dedi. Şuan ona alışmış durumda diğer türlü yemiyor. Bu durumda nasıl tek yiyeceklere alistirabilirim?
Ozgee59 Belma26 havuç patates gibi şeyleri eline göre kesip haşlayın eline verin kendisi yesin zamanla alışır. Ben omleti haşlanmış yumurtayı bile eline veriyorum zaten herşeyi kendisi yemek istiyor. Meyveleri de ezmeyin direkt verin eline
Allahkahretmesin1 Belma26 benimki de 9 aylık sayılır meyveleri minik küpler halinde doğrayıp veriyorum oynuyor bazen ağzına da atıyor
yenianne01 Belma26 benim oğlumda 21 haziran doğumlu oğlumda 9 aylık olacak☺️ben bulamaçlı karıştırarak hiç vermedim kendim sevmiyorumki öyle ki her yemeğin tadını öğrenmeli☺️biraz biraz ayrı vermeye çalışın zamanla alışır umarım
Belma26 Ozgee59 meyveleri rendeliyordum hala 😕 benim bebiste ağzına goturmeme sorunu var eline ne versem oynayıp bırakıyor
Ozgee59 Belma26 bırakın oynasın yiyecekleri tanıyor şuanda. Bir süre sonra ağıza götürmeye başlıyorlar
Belma26 yenianne01 evet ya pişman oldum. nette tariflere bakarken böyle devam etti. Umarım düzeltebilirim
Belma26 Ozgee59 aslında veriyorum eline ama oynayıp yere fırlatıyor bende geri topluyordum. Uzun süre kalsin bu sefer bakalım 🤗
yenianne01 Belma26 düzelir ama biraz zaman alıyor kuzenim mesala çorbaları özellikle hep blendırdan geçirdi pütürtülü asla yedirmedi şuan 3 yaşında hala aynı çoçuk yiyemiyor sizin için daha erken yolun başındasınız ayrı ayır vermeye çalışın
Allahkahretmesin1 Belma26 ilk 1 hafta falan sürekli oynuyor yemekleri ağzına götürmüyordu şimdi yavaş yavaş yemeye başladı yemediği zaman da o oynarken ben veriyorum o şekilde yemeye çalışıyor
Ozgee59 Belma26 benimki 10 aylık başından beri eline veriyorum daha yeni yeni yemeye başladı diyebilirim 😊 hala da yarısını yerden topluyorum her verdiğimi yemiyor tabi 😁