Kumrum34 Hulya93 merhaba canım bızdedr mukus var bi haftayı geçti pazartesi bi alerji doktoruna göturucem 3ay 10 gunluk kızım
Hulya93 Kumrum34 evet mukuslu ve sürekli yeşil kakası . Anne sütü aldığında . Mama ve ek gıda alınca kaka toparlanıyor
asyamoms Hulya93 benimki de aynı şekilde, salı günü alerji testi yaptırdık deriden ama temiz çıktı, doktor sıkıntısı devam ederse kandan da bakıcam dedi, bizim çok kusmamız var birde... çocuğum hiç rahat uyuyamıyor gaz ve kusmadan
Tazeanneyim Hulya93 bizim doktorumuz da yeşil ve mukuslu kaka alerji için tek başına yeterli değil dedi. Kakada kan ve vücutta döküntü var ise alerji diyebilirim dedi. Bir başka doktor da yeşil kakayı gördü muayene sırasında ve hiç önemsemedi normal dedi
Hulya93 Tazeanneyim anladım bizim de aynı şekilde kimisine göre kesin alerjen kimisine göre normaldi , şu an her şeyi yiyor şükür
Hulya93 simgecan reflüde nasıl belirtiler var acaba tanılı değiliz ancak ben de reflü oldgunu düşünüyorum fazlaca kusuyor 5 buçuk aylık olmasına rağmen . Sürekli huzursuz geceleri sık uyanıyor . Bir de böyle beslenmeden sonra sürekli ağzına bir şey geliyor gaz çıkarıypr gibi yapıyor sonra yutkunuyor falan başka ne gibi belirtiler olması gerek
asyamoms simgecan evet doktor da dedi reflü olabilir diye..😓 yavrumun çok sıkıntıları var kusması gazı hiç bitmiyor kaç kez doktora gittik ilaçlar daha kötü yaptı şimdi de yüzünde egzama çıktı kıpkırmızı kabardı virüs tehlikesinden götüremiyorum da inşallah geçer artık şu sıkıntılarımız…
asyamoms simgecan 1 ay diyet yaptım alerji testi temiz çıkınca bıraktım, ama hala salçalı yağlı şeyler yemiyorum kuru pasta Kuru yemiş ve çiğ sebzeler de yemiyorum Çok kusturuyor ve gaz yapıyor