nmlgmz Arkadaşlar doktor dediki ek gıda deneyin. küçük bir kaşık yogurt verdik ve iki gündür geceleri çok kötü yemidoğan dönemi gibi ıkımıyor gaz yapıyo ama hala aglıyor. şimdi kakasına baktım sert. zeytinyagı içmesinde sakınca varmısır
[silindi] nmlgmz benim kizimdada ek gidaya ilk basladigimizda oluyordu bi cay kasigi zeytinyagini direk iciyordum iyi geliyordu
vehb10 nmlgmz bizde 4. Ayın ortalarında kabızlık problemi çekmiştik doktorumuz her sabah zeytinyağı ver dedi şuam çok şükür sıkıntımız yok, d vitamini şişesini atmamıştım ona doldurdum su içerisinde kaynattım sabahları veriyorum
aeaslan nmlgmz bizi 4. Ayımızda başlattı tadımlara çay kaşığı kadar. Her tadımın içine ekle zeytinyağ dedi doktorumuz
sgs Benim kızımda 5 aylık bizimde başımızdan geçti kabızlık durumu çay kaşığı hakiki zeytinyağı verdim yaptı çok şükür.
Meslisssas nmlgmz bisey olmaz canım ama doktorlar direkt vermenin iyi olmadığını olduğunu söylüyor direkt vermek yerine yemeğine, mamasına karıştırın diyorlar ondan söyledim 🌸
Ogretmenannex nmlgmz bir şey olmaz hakiki olsun yeter . Probiyotik kullanın muhtemelen mama sonrası su vermiyorsunuzdur . Maalesef anne sütü almayan bebekler kabız olmasın diye mama sonrası cok az çay kaşığı su
yigitozge [silindi] ne zaman gecti acaba yediginden mi diyorum 7. Aylık gecmedi ilk zamanlar olmuyodu tadım zamanı 2 3 haftadır 3 günde 2 günde bazen 4 günde bir kayısı veya zeytınyagıyla yapıyo
nmlgmz [silindi] çok teşekkür ederim allah razı olsun zeytinyagını marketten almadım arkadaş vermişti ailesi yapıyormuş
[silindi] yigitozge Hala ara ara kabizlik oluyo ama kabiz oldugunu farkettigimde yemeginin yagini bi tik fazla koyunca duzeliyo
nmlgmz Ogretmenannex benimki anne sütü alıyor sadece şuan ama bebegim mutlaka günlük çıkması gerekiyor yoksa o gün banada kendinede zulüm
pembekurdale Doktorum zorlandığını anladığın zaman kulak pamuğunun ucuna zeytinyağı sürüp poposuna ucu girecek şekilde kullanabilirsin demişti ama ben kayısı verdim püresine de zeytinyağı damlattım rahat yapmıştı