scinar Sleepy bebegime pisik yaptıgi icin primaya gectik fakat fiyatlar malum bebegim neredeyse gunde 10 kere kaka yapiyor ve yaptiktan sonra asla durmuyor kakalı bezle. Maddi olarak bizi zorlayacak o yüzden prima muadili bir bez ariyorum
bikupakahvee scinar molfix doğduğu günden beri kullanıp yerine başka bir bez almadığımız marka pişik vs sızma taşma hiç olmadı
hsrtt_ scinar goon marka beze bakabilirsiniz ben aşırı memnunum prima muadili olduğunu düşünüyorum bir paket alıp denebilirsiniz.
mrymkrm scinar ben kullanıyorum idrarını değil ama kaka yapınca hemen sızdırıyor hiç tavsiye etmem. Elimde ki paket bitsin goona geçeceğim çok önerdiler onu
julide0 scinar hayir sizdirmiyor ama tabii ki uzun süre durduğunda sizdirir zaten büyük tuvalet yapinca hemen alırsanız sıkıntı olmas
diloslarrr Molfix kesinlikle taşma sızdırma pişik olmadı, sleepy kullandım 3 numaraya geçince bütün kıyafetleri kaka oldu bebeğimin
Beyzaveduru Tam anlayimıyla prima muadili goon. Sarı paket olan. Biz sleepy molfiks falan kullandık hep sızdırıyordu. Bunda hiç öyle sorun yok tavsiye ederim
Esraemir34 scinar oğlum şu an 23 aylık doğduğu günden beridir sleepy kullanıyorum baby turco asla tavsiye etmiyorum hem idrarını hem de kakasını taşırıyor Molfix kullandım o da olmadı yani doğduğu günden beri ben sleepy kullanıyorum hiçbir şey yapmadı bebekten bebeğe değişiyor
nightbird scinar molfix güzel. birde goon marka var o kesinlikle primaya muadil yapı olarak emiciliği çok güzel
aley1711 @“scinar” Bizde goon premiuma geçtik mükemmel aynı prizma hissi veriyor çok ama çok memnunum asla sızdırma yapmadı