gulsum2144 Kızlarr merhaba oğlum 5 ay 20 günlük sadece mama aldığımız için ek gıda almaya başladıkkk ben yoğurt meyve yavaştan başladım, şu marketlerde satılan daninolardan alıp kullanan varmı yada verilmeli mi?
birkucukatahan gulsum2144 kendiniz yapsaniz çok iyi olur aslinda ev yapimi yogurda istediginiz meyveyi ezin veya rendeleyin verin ben simdilik muz elma aemut kullaniyorum ayri ayri bazende karistirarak daha faydali 🌸🌸💕
Bendeanneoldum gulsum2144 kendin yapabilirsin canım ben öyle yapıyorum yoğurdunun içine meyveyi rendeleyip karıştırıyorum severek yiyo
Deletedmom115 gulsum2144 Neden danino? Daha tadim zamanı bitmemişken birde. Önce yoğurt sonra sebze en son meyve tadımı yapın. Onu vereceğinize yoğurdun içine muz elma vs koyun.
gulsum2144 Deletedmom115 yalnız aldım demedim fikir danışmak istedim ev yoğurdunu zaten kendim yapıp yediriyorum
zisanc gulsum2144 kendiniz hazırlayın ve mümkün mertebe de paketli ürünlerden uzak durun evde yapılabilecek şeyler hep 😊
Rodin124 gulsum2144 sakın öyle şeyleri verme ek gıda ayında bile değil kızım 10 aylık hero baby bile vermedim hep kendim hazırladım meyve al cam rendelen geçir yoğurdunu kendin yap karıştır ver hem sağlıklı kilo alır yapma zararlı seyler verme koruyucu gıdalar bakkal ürünlerinde var bi ara hiç birsey yemedi kaşık Mama aldım belki yer diye bir kere yedirmeme alerji oldu vermedim birdaha