minikmucizem14 Arkadaşlar bebek arbasini travel sistem almak istiyorum acaba kullananlar memnun mu katlanması nasıl bagaja sığıyor mu
Kuzeynepp minikmucizem14 2. El düşünürseniz bnde kraft travel sistem kullanıyorum yada sıfırınada bakın tabi internetten cok kolay kapanıp açılıo kabin boy. Hem öne hem arkaya iki tarafada cevırebilıosunuz.
tubiiik_ minikmucizem14 puset kısımlı olarak guzel kullanılıyor sadece iskelesini bagaja koyuyon oyuzden pek yer kaplamıyor ama portrebebeye gecınce işkence gibi kucagında cocuk bi elinde iskelesi bi elinde portrebebe oluyo ve pişmanlık oluyo bı zaman sonra en kullanıslısı kabinboy bebek arabası onlara aparat alıp pusetlı sekılde kullanabılıyorsunuz
ikiekmekaldimevegidiyorum Siz bilirsiniz yine de ama travel pişmanlık çok ağır hantal sonra kabin boy kolay kapanır almak istiyorsunuz isterseniz kabin boy puset de takılabilen bir bebek arabasına bakabilirsiniz 🌸
Kuzeynepp minikmucizem14 aslnda bikaç iyi marka var ama fiyatlar uçuk inglesina , stokke ama o kadr vermem derseniz biz kraft ve chicco arasnda kalmıştık ikiside güzel