Baloglum93 Dün bağlı bulunduğumuz muhtarlıkta şok market kartı dağıtımı vardı 500 TL’lik kimlikle gidip aldık her evden bir kisiye veriliyormuş size de bilgi vermek istedim belki birilerinin işine yarar
Baloglum93 yasminmomy Ramazan dolayısıyla dagitilgi için sizin muhtarlığa da gelmiş olabilir sormakta fayda var
Baloglum93 iki_prens_annesi ben kimliğimle birlikte muhtarlığa gittim kayıt yaptı ve hemen verdi orda
iki_prens_annesi Duygu_52AK bugün konuştum bizim muhtar bir nisandan dağıtım yapacağız ddi muhtar nosu verdi arayıp kayıt olun dedi sizde bı deneyin derim
Baloglum93 iki_prens_annesi ne demek Ramazan dolayısıyla sanırım her muhtarlık böyle bı kart dağıtımı yapiyo inşallah ihtiyaci olan herkes faydalanır
BurcuKucuk Baloglum93 mermerciler sanayi Sitesinin çıkışındaki sitedeyiz, Gülyapı kavaklı konakları. Sokak olarak değil de kavaklı mahallesi Kavaklı caddesi olarak geçiyor. Siz?
Baloglum93 kuzey_arin2019 kimlikle gidiyorsunuz market kartı istiyorum diyosunuz orda isim soy isim kaydediyolar hemen veriyolar