Herkese merhaba öncelikle 3 gün önce Muhtara ettim erzak başvurusu için ve gerçekten ciddi anlamda çok zor durumdayız hani Eşim çalışamadığı bir dönemdeyiz borçlarımız var kira ödüyoruz 2 yaşında bebeğim var Onun ihtiyaçları falan derken en son bir muhtarlığa gideyim dedim Çünkü Sosyal hizmetlere gidip sonuç alamamıştım. Işte motorlar gittim Hani adamı açık açık söyledim dedim ben 3-4 gündür iftar yapamıyorum gerçekten de Allah biliyor oruç tutup iftarımızı açamıyoruz doğru düzgün falan diye O da erzak gelirse yardım için size yollayacağız adresimi aldı Ondan sonra sizi bir arkadaş ile görüştüreceğim o yardımcı oluyor böyle insanlara dedi kadının numarasını verdi kadınla iletişime geçtik kadın bana işte sitemsel yardım ettiğini falan söyledi TCM aldı okey dedim hani muhtarı yönlendirdi ise vardır bir şey Sonuçta sorumluluk almazdı kötü bir şey olacaksa sonra kadın Bugün bir paylaşım yapmış CHP Kadın bilmem ne adayı Hani diye Acaba bu beni gruplarına mı üye etkiler Ne yaptılar bana dönüşte asla yapmadı sadece t.c.'mi alıp iletişimi kesti yani ne yapmış olabilir Hiçbir şekilde ne yardım yaptılar Ne dönüş yaptılar Hiçbir şey yapmadılar