Meryem01 Merhabalar bugün doktor kontrolümü vardı boyumuz 96 kilomuz 15,5 çıktı yaşıtlarına göre boyu kısa dedi doktor sizlere sormak istedim doğum boyu 50 cm
perikizininannesii Meryem01 3 yaş 1 ay 98 cm kilo. 12.5 bizimde kilo geride ama yediği halde almıyor malesef
livanurvealpinannesi61 Meryem01 oğlum nisan ayında 100 cm 15.500 kiloydu şuan 37 aylık 106 cm vardır boyu 17 kilo şuan
Yagmursonrasitoprakkokusu Meryem01 oğlum da 3 yaş 5 ay kilosu 15 boyu 98 bence normal ya doktor neden böyle demiş ki
Meryem01 Yagmursonrasitoprakkokusu bilmiyorum ama çok kafamı karıştırdı 15 gün sonra gelin takip edelim dedi
Yagmursonrasitoprakkokusu Meryem01 bence takılmayın gayet normal gözüküyor. Burda yazanların çoğu ortalama aynı aralıkları yazmış zaten. O yüzden içiniz rahat olsun derim
Cococops Meryem01 ne alaka kısaymış benimkide aynı şuan 97 boy kilo 14 gayet iyi dedi dr hatta banada kısa geldi eşimde bende uzun boyluyuz ama demekki normal 24 aralık 2020 dogumlu benımkıde
Dorukcugummm Meryem01 3.5 yaş oğlum 99 cm 13 kilo.Bana da hep oğlumun boyu kısa geliyor ama bilemiyorum🤷
Meryem01 Dorukcugummm bilmiyorum doktorumuz persentil eğrisine bakarak söyledi bana da kısa geliyordu doktorumuz da söyleyince emin olmuş oldum