Anatotales Her ay bi hastalık geçirip diş çıkarmaktan kilo alımımız kötü bir duruma geldi benim açımdan doktor normal almaması dese de. Kilo aldıran ek gıda önerilerini var mı denenmiş ?
Tgccccmt Meyve yogurt bebe biskivisi( organık olanlardan) ayına göre bal yada pekmez ekleyerek ara öğün yapabilir. İrmik yada muhallebi karışımları ile öğün yapabilirsiz Organik gurmem ve makarna lütfen kullanıyorum ürünleri
Anatotales 1Umut bana inanılmaz kokuyor güvenilir bir marka alıyorum ama evdeki gibi oluyor mudur allah bilir
Tgccccmt Anatotales yanı büyüyor ve ek gıda tükettigi için eskisi kadar mama içmiyordur. 16 aylık oplum hep sagarak süt verdım emmedi hiç sütüm yetmez sandım ama ek gıda arttıkca süt ona keyif oldu sizde öyle düşünün 120 iciyorsa ek gıda 1 yasına kadar artacak ve mama mıktarı azalacak . 6-7 aylarda kılo alımı azalıyor
Tgccccmt Dişler cıktıgı için uzun süre sıkıntı kılo alımı , uykuda deneyebılırsınız gece beslenmeyı sevıyorsa uyanmadan siz uyanıp beslersınız ben öyle yapıyordum
hanimkizim +1 kızım 8.5 aylık 7.200 ve 2 aydır hiiç kilo almıyor deli olacağım ya şükür bir sıkıntısı yok ama insan istiyor ki biraz şöyle etli tatlı olsun 😞 ne yapacağım şaştım kaldım
Anatotales hanimkizim aşağı yukarı aynı kilo durumu bizim de hasta olduk arka arkaya doktor normal diyor ama yemeyen çocuk ek gıdayı da yemez koca kase yemeği yiyor mama veriyorum yarım yamalak etli butlu olsun derdim yok ama kilo alt sınırda yada yakın olunca sinir oluyorum mama değiştirdim yine yok.