Gamze11 Arkadaşlar aranızda yapan var mı bu işi hem çok başvuru var hem çok şikayet var. Gerçek güvenilir olanı hakkında bilgi vermek isteyen var mı??
Gamze11 pinkopink hangisi bugün beni Trendyol çağrı merkezinden aradılar ama çok fazla şikayet var şikayet sitesinde nasıl oluyor başvuruyu yaptığınız site hangisi
Gamze11 pinkopink nasıl bir iş birazcık bahsedebilir misiniz boşanmak üzereyim ve iki çocuğum var böyle bir işe ihtiyacım var
Mrvkrt- pinkopink nasıl bir iş şartları saatleri maaşı nasıl başvuru nasıl yapabiliriz çok yoğun mu oluyor bebeğimle beraber çalışmayı düşünüyorum yapabilir miyim bilmiyorum ihtiyacım da var 😞
pinkopink Gamze11 bilgisayar üzerinde çağrı düşüyor sende müşteriye internetle birlikte Digitürk satıyorsun günde 10 tane
Gamze11 Mrvkrt- Home Office iş ilanları diye Google yazınca direk çıkıyor başvuru yapınca ertesi gün dönüş yapıyorlar
Mrvkrt- https://kariyer.net/is-ilani/turkcell-global-bilgi-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-izmir-3756624 İzmir de ikamet edenler bu ilana bakabilir Turkcell müşteri hizmetleri çağrı merkezi