zeytinlipogaca 3 aylık bebeğimi kucağımda tutarken kendi sağına doğru kıvrılıp duruyor başını da yatarken karın üstü egzersiz yaptırırken falan hep sola çeviriyor normal mi bu
MihraEliff zeytinlipogaca benimde bebeğim bugün 3 aylık aynı şekilde kucağımda uyuturken kafasını gömüyor bana doğru karanlık olmasını istiyorlar ondan o şekilde uyumak istiyorlar normal bu şekilde yapmaları
zeytinlipogaca MihraEliff aslında tam olarak öyle değil benimki çünkü uyuturken değil normal kucağımda tutarken yapıyor fotoğraf yükleyim en iyisi
Melike_ikra zeytinlipogaca bunda bir şey yok galiba ya. Etrafı inceliyor annesi benim kızımda böyleydi çok meraklılardı 😂
zeytinlipogaca Ayla3663 Allah korusun. Aslında normal de duruyor ama böyle durmayı daha çok tercih ediyor ben düzelttiğimde rahatsız olmuyor.
zeytinlipogaca Setenay10 işte aslında bir şey var mı bilmiyorum. Ben önce sadece başına dikkat ediyordum hep sola çeviriyor sonra biraz dikkat etmeye başlayınca böyle durduğunu farkettim. Belki de normaldir doktora soracağım zaten ama belki bilen birileri vardır
zeytinlipogaca Melike_ikra ilk çocuk olunca insan tedirgin olabiliyor. Önceden duysam saçma diyeceğim şeylerden bile 😬
Melike_ikra zeytinlipogaca haklısın valla benimde ilk çocuğum kızım kulağını keşfetmiş habire kulağıyla oynuyordu bende korktum ağrıyomu acaba enfeksiyon mu var diye. Doktora gittik doktor dedi hiçbir şey yok kulağını keşfetmiş minik yaramaz dedindjjsjdj😂
zeytinlipogaca Melike_ikra hahah ben önceden akıl verirdim bebeği olan arkadaşlarıma rahat olun diye şimdi utanmasam her gün tartacağım kilo aldı mı bugün diye 🤭
rumununefe Bizim gibi dik durmasını beklemeyiz 3 aylık bebeğin bu pozisyonda rahat ediyordur diye düşünüyorum ben annesi :)