tubiiik_ kızlar happy kids ten tanıstıgım bi arkadas var cumartesi eşiyle bırlıkte iftara cagırdım geliyorlar 2 yıldır görüşüyoruz onlara ne yemek yapsam cok kararsızım
tubiiik_ LavininAnnesii önceden aktıftı ama benle tanısınca aktıflıgı bıraktı şaka şaka artık pek takılmıyor burda pek wp den iletişim kuruyoruz
tubiiik_ LavininAnnesii amin🙏🏻 aklımdaki menü kremalı mantar corbası içli köfte fırında tavuk patates pirinç pilavı salata tatlı henuz aklımda yok bişi cokmu karısık bi menü
Ssude tubiiik_ ezogelim çorbası Et sote Pilav Fırında elma dilim patates Marul salatası Havuç tarator Tatlıyı bilemedim
tubiiik_ Ssude et soteye hünkar begendı oldumu mis guzel menü bunu degerlendire bılırım teşekkür ederm
tubiiik_ LavininAnnesii ne bılım kıyma tavuk bide mantar corbası olsunca cok karısık geldi içli köfteyı iptal edip yaprak sarmasımı yapsam bu seferde 2 pirinç oluyo 😂
LavininAnnesii tubiiik_ Kremalı mantar çorbası Karnıyarık Pilav Herhangi bir börek Yoğurtlu bir meze Tatlı Bu nasıl
Ecmel1773 tubiiik_ benim bugun ki misafir menümü yazayım belki fikir olur😊 Mercimek çorbası Kürdan kebabı Pilav Börek Salata Havuç tarator Güllaç