Ayylin_11 Merhabalar arkadaşlar. Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bebeğine Melek uykuda (burcu hanım)’dan uyku eğitimi alan oldumu? Memnun kaldınız mı? Ve ya hangi eğitimciyi önerirsiniz? Cevaplarsanız çook sevinirim🙏🏻
Muhammedaliannesi Ayylin_11 burda alan bir kişi olmuş çok memnun kalmış şu an fiyatı da 3000 tl çok uygun bende deneyecektim ama çok ağlar diye geri çekiyorum kendimi açıkçası çünkü alerjik bir bebek zaten hep ağlıyor
rasel Ayylin_11 ben burcu hanımdan alıcaktım maalesef alamadım mayısa kadar doluyum dedi bende o zamana kadar bekleyemem diye başkasından aldım Uyusunda büyüsün esin hanım şuan hazırlık aşamasındayız eğitimin ilk günü telefonda görüntülü sohbetten izleyip bana talimat vericek uyuyana kadar telefonda konuşuyor olacağız o yüzden esin hanımı seçtim
cetnaysegul onemore uyku eğitimi için siz soruyordunuz sanırım bizim eğitimimiz şuanlık güzel gidiyor emzik dışında uyanmalarımız kalmadı neredeyse hatta bugün emzik için de ilk kes uyanmadı yani emzik kullanmayan bir bebeğiniz varsa eğer çok kısa sürede sonuç alıyorsunuz biz emzikten dolayı geç sonuç aldık🥰
cetnaysegul onemore eğitimimiz çok güzel gidiyor 9.gündeyiz memnun kaldık Melek-uykuda burcu hanımdan. Gerçekten ağlatmadan uyku eğitimi veriyor size çok destek oluyor
Ayylin_11 cetnaysegul lütfen eğitim bittikten sonra nasıl geçti yazar mısınız rica edirem 🙏🏻 geceleri saat başı uyanan bir bebeğim var artık okadar yoruldum ki😞
Lalin14- cetnaysegul biz de burcu hanımdan alıcaz inşallah bebeğimin 13 aylık olması için sırada bekliyoruz nasıl geçiyor uyku eğitimi neler yapıyorsunuz işe yarıyor mu
cetnaysegul Ayylin_11 şuan 2.günden bildiriyorum bence yapılması gereken bir eğitim zor ama sonucu güzel olacak kendi kendine yatağında uyuyor 3-4 dk içinde
cetnaysegul onemore ilk gün feci zordu gecesi özellikle bugün çok daha iyi geçti ama bu gece nasıl olur bilmiyorum tabi
cetnaysegul rasel ilk gün de kolay uyudu aslında çok zorlanmadı bence ama bizimkinin 30.dk da bir uyanma döngüsü var onu kırmaya çalışıyoruz uyanınca uyumuyor
rasel cetnaysegul ilk gece sizinle beraber mi uyuttu ? Bana da ilk gün zor diyorlar ya benim ki sallamadan asla uyumayan bir bebek
cetnaysegul rasel yok ben tek başıma hallettim açıkçası çok destek almadım burcu hanımdan . Bizimki de asla uyumazdı ama uyuyorlar ilk gece çok zor geçti tabi
rasel cetnaysegul inşallah bizimki de uyur ya zor geçeceğine kendimi hazırladım fakat uyumazsa diye endişeleniyorum sadece eğitimcimde uyur diyor bakalım inşallah başarabiliriz ilk gece uyuduktan sonra gündüz uykusu da gece kadar zorluyor mu peki
cetnaysegul rasel bizim gündüz uykularımızda de döngü problemi var uykuya hızlı dalıyor ama kısa süre sonra uyanıyor ve tekrar dalması çok zor oluyor ben o aşamalarda yoruluyorum günden güne iyileşecek diye ümit ediyorum bakalım
Ayylin_11 @cetnaysegul bizde de en büyük sorun o, saat başı uyanma… uykuya dalmasını geçtim yani onu bir şekil hall ediyorum ama beni esas yoran saat başı, 40dk da bir uyanması.. uyku eğitiminin bu duruma bir katkısı olmazsa eğitim almamın bir anlamı olmaz😞
Vusy18 Ayylin_11 ben melodi uykudan egitim aldim. Tam olarak uyku kopmalarina aslinda care oluyor bu egitimler. Zaten sizde deneyimlemissinizdir cocuk kendi kendine uyuyamadigi icin malesef destek istiyor bizden. Bikac hilesi var ve malesef internette asla yazmiyorlar illa o egitimi almak zorunda kaliyorsunuz ama degiyor. Ben cocugu besigine birakip cikiyorum artik ne aglama ne sizlama ne gece emmek isteme hicbirsey yok. Kendi kendine uyuyor