Deletedmom_103 Merhaba solante güneş kremini kullanan var mı? Memnun musunuz? Roza hastasiyim doktor bugun önerdi bioderma solante veya dermoksin kullanabilirsin diye solante aklima yatti ama emin olamadim.
moommyyy Deletedmom_103 solante güzel dağılmıyor aşırı beyazlık bırakıyor dermoskinin yapısı daha güzel
hicpismandegilim Deletedmom_103 Yıllardır kullandığım tek güneş kremi hastalığınızı bilemem ama benim cildime çok iyi geliyor ton eşitliğide yapıyor
Papatyaa21 Deletedmom_103 içeriği temiz solante pigmenta kullanmıştım hamileyken yüzünüzde belli olmuyor parlaklık veriyor baya da bereketli bir ürün uzun gider 1 yıl önce ortalama 500 küsüre almıştım şu an ne kadar bilemiyorum
Deletedmom_103 moommyyy bende dermoksin kullaniyordum aslinda ama bi solante aklima yatti leke acisindan ikisi arasinda kaldim
Gryffindor Deletedmom_103 Leke için bir vaadi yok ama güzel koruyor. Rozan ne durumda. Sırf kızarıklık mı var yoksa akneli roza mı
Deletedmom_103 Gryffindor akneli mi denir bilmiyorum da de siyah noktaya acik komedona dondu mahfoldu suratim :(
Gryffindor Deletedmom_103 Ben bu aralar baskılamayı başardım sanırım. Şekeri ve gluteni kestim. Sadece temizle, nemlendir ve güneş kremi sür şeklinde bir rutin oluşturdum. Eskiye nazaran daha iyi durumda.
Gryffindor Deletedmom_103 Tto yüz temizleme jeli( bu hiç değişmez), nemlendirmek için de cerave ya da cream co mavi kutu❤️
Deletedmom_103 Gryffindor ay cok tesekkur ederkm ya ☺️bu yuz temizleme jeli icinde e vitamini oldugu icin tuylenme yaoiyor diyorlar acaba ben psikolojik mi oyle hissediyorum bilemedim oyle bir durum oldu mu sizde yoksa benm psikolojim den mi☺️😁
Gryffindor Deletedmom_103 Ya içinde e vitamini olmayan cilt bakım ürünü yok gibi bir şey nerdeyse. Ben öyle bir etki görmedim.❤️ Bu ürünü genelde rozalı ciltler tercih ediyor.