Beyzaaktas Kızlar haftaya cuma günüm var ve iftara davet ettim. Toplamda çocuklarla birlikte 18 kişiyiz farklı güzel doyurucu şeyler yapmak istiyorum. Ana yemeği kıyma ile yapacağım ona göre bana menü çeşitleri söyler misiniz
agzimizintadikacmasin Beyzaaktas canım ben 15 kişi ağırlıyor olsam en rahat şunu yaparım hem herkes sever yer Mercimek çorbası Pirinç pilavı Fırında tavuk /patates Ortya kuru dolma koyardım isteyenker tabağa alırdı hem kuru dolma hemen dolar pişer kolay iş Karışık salata Tatlı yı tepsi tatlısı mesela triliçe / ıslak kek/ kıbrıs tatlısı gibi..
mobesebesir Beyzaaktas kıyma ile yapacaksan karnıyarık,oturtma, kofte olabilir pide yollayabilirsin firina
eylulmeva1112 Beyzaaktas güveçte köfte, karnıyarık, fırında tavuk da olabilir, islim kebabı da olabilir
Beyzaaktas agzimizintadikacmasin evıme ilk defa gelecekler de var o, yüzden biraz özenmek istiyorum ve gelenin çoğu tavuk yemiyor ya
agzimizintadikacmasin Beyzaaktas kıyma yla ne yapacajsın peki kıyma yemeyen daha çok insan var bari dana kıyma kullan kokmaz en azından o zaman tepsi kebabı yap Patlıcan kebabı filan kolay bunlar
Beyzaaktas agzimizintadikacmasin tepsi kebabı çok mantıklı geldi evet hem doyurucu olur hem fazla olur. Yanına pirinç pilavı yaprak sarması ıspanaklı gül böreği salata yaparım. Çorba ne napabilirim sizce farklı güzel bir çorba olsun
bitboylum Köfte topları yanına sebze onun yanına pirinç pilavı bir muhallebi bir şerbetli bir tatlı hem pratik hem göz dolduruyor ortaya sarma dolma tarator ve cacık peki nasıl olur.
agzimizintadikacmasin Beyzaaktas mercimek çorbası nı herkes çok sever bence mercimek bu menüye uyar Mercimek Tarhana Ezogelin Yoğurt çorbası Domates çorbası bunlar da iyi olur sanki
153s34 Beyzaaktas tepsi kebabi okdr kisiye yeter mi ki acabaa. Kofte falan mi yapsaniz? İzmir kofte olabilir mesela.
Eslem123_ Beyzaaktas ben cuma günü kaynanam gili cagiracam iki görümcem eltim çocukları gelecek eşleri hepsi şehir dışında çalışıyor. Biz çoluk çocuk hepimiz 18 kişi olacaz 😂