Esraemir34 Kızlar akşam menüsünde neler var vallahi düşünmekten beynim yandı ya neler yapacaksınız bize de fikir olsun 🤭
Feyzosumunannesi Esraemir34 Etli taze fasulye,pirinç pilavı cacık yapacağım. Çorba yapmıyorum yiyemiyoruz boşa gidiyor.
sarifirtinam Esraemir34 tutmaç çorbası, patlıcanlı bohça kebabı, bulgur pilavı yanına havuç tarator, yanlara turşu koyarım az az, birde fırında sütlaç 🙏🏼
Esraemir34 Feyzosumunannesi güzelmiş afiyet olsun benim eşim de fasulye yemiyor ya yoksa ben de yapardım çok seviyorum
lceLady Esraemir34 Dün tavuk sote yapmıstım yanına mercimek corbası ve salata Bugun balık almak istedim eşim istemedi Muhtemelen dana ciğer alıcam
tosbiksmoms Esraemir34 bir tarafım bezelyeli patates yemeği diyor diğer tarafım kuru fasulye diyor yanına da ne olursa artık.
Deletedmom_110 Esraemir34 airferdee soslu tavuk Cevizli erişte Çocuklarıma kuzu kıymasıyla sebzeli çorba yaptım yoğurt çok sukur
Keremikobayky Esraemir34 sadece yeşil mercimek yemeği yaa. Salata turşu yoğurt pide hurma peynir falan koyarım yemekten sonrada meyve. Yetsin 😬