Cyln Bebeğim iki aylık yatarken kafasını sürekli sağa sola çeviriyor hızlı hızlı, uyku esnasında uykuya dalarken. Normal mi? Ya da neden yapıyor olabilir?
tosuncukannesi Cyln bir bilgim yok ama kucakta veya ayakta sallayarak uyutuyorsanız uyumak istemediği yada sallanmaya alışkın olduğu için olabilir mi acaba 🤔 benin oğlumda 26 günlük ayakta uyuyor bazen uykuya direndiğinde kalkmak istiyor gibi kafasını çevirmeye çalışıyor o yüzden öyle tahmin ettim 🙇♀️
Smrgzl Bence kulaklari agriyor olabilir canim. Banyo yaptirirken kulaklarina su kacirmamaya dikkat et ve iyi kurula kulaklarini
Cyln Smrgzl kulaktır diye hiç düşünmemiştim ama daha dikkat ederim,sağolasın bilgilendirdiğin için.😌 🙏🏻
Cyln tosuncukannesi her türlü uyuyor, sabah uyanırken de sallıyor sağa sola sürekli sonra tekrar dalıyor. İki üç gündür yapıyor bunu. Gelişimsel bir şey mi merak ettim
Ygtek Cyln sallayarak uyutuyorsanız ondan yapabilir ama uyanmak üzereyken yapması acıktıgı anlamına geliyor
Ygtek Cyln anladım bebekler acıktıgınıın sinyalini o sekilde veriyor benim oglumda öyle yapıyordu ondan sordum.