bbe305_ Merhabalar bebeğim 2 buçuk aylık ve 4 gündür kaka yapamıyor anne sütüyle besleniyor günde bir mama takviyesi yapıyorum sebebi nedir çözüm nasıl olabilir? Normalde de çok düzenli değil 2 günde 1 3 günde 1 şeklinde yapıyor
Sese bbe305_ bir çay kaşığı zeytinyağ ver canım ama çok dolu olmasın. Benimkide öyleydi verdikten bir saat sonra işlem tamamdı 🤣🤣🤣
Bebek_1 bbe305_ Benim oğlumda o şekilde oluyordu doktoru 10 güne kadar normal demişti ama bizde hafif hafif poposunu zeytinyağı ile uyarıyor masaj yapyorduk karnına
sevvgi bbe305_ rahatsız değilse müdahale etme derim, çoğunluk anne sütüyle beslendiği için normal bi durum
KuzeyinAnnesi03 bbe305_ 10 güne kadar normalmiş benim oğlumda da oluyir kilo tutuyor diyorlar genelde 6 7 gün içinde düzelmezse damla damla yağ verebilirsiniz ben vermedim kendi kendine zorlanmadan yaptı
bbe305_ irem1 Oda bir süre sonra alışkanlık yaptırabiliyormus galiba ondan yapsam mı yapmasam mı arasindayim
meowmeov irem1 nasıl uyarıyordunuz 35 günlük kızım var aynı problemleyiz doktorda zeytinyağı ver dedi günde max 2 kere birde poposuna kulak çöpüyle hafif sokup masaj yap dedi de ben yapamam onu 😭 siz nasıl yapıyorsunuz
KuzeyinAnnesi03 bbe305_ bı kaç gün benimde öyleydi rahattı ama rahatsız olmadığı sürece sorun yok canım karnına domun dokunduruyor masaj yaptırıyorsa rahattır karnı sert değilse sorun yok
kubra3796 bbe305_ sarı kantaron yağını alın göbek deliğine ve ayakkarının altına sürün masaj yapın göbeğine de saat yönünde yapın masajı yaptıktan bir saat sonra yapacaktır benimde öyleydi ben hep bunu yaptım hepte işe yarardı. Ayaklarına sürüp masaj yapınca çorap giydirin
irem1 meowmeov aynen kulak çöpüyle giriyodum. Uzun süre yapmayıp hastanelik oldugunda da aynı şeyi yapıyolar o yüzden korkum geçti benim de