Sevall-56 5 aylık bir kızım var adet tarihimin uzadığını farkettim bugün test yaptım hamile çıktım ne yapacağımı bilmiyorum kızım daha çok küçük çok zorlanıcam benimle aynı durumu yaşayanız oldumu yardımcı olurmusunuz
MonicaGellerCB Sevall-56 keşke yardımcı olabilecek bir durum olsa. Hakınızda hayırlısı olsun. Bence ikinci bebeğe de bakabilirsiniz. Yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
elfnurs Sevall-56 emzirirken doğurganlık normal zamandan daha fazla artıyor bunun için 2 sene hamile kalmayın diyolar doğumdan sonra Gelen rizkiyla gelir Allah yardımcın olsun
Tosbikkkk Sevall-56 prezervatif yoksa hap yoksa tabiki hamile kalırsınız İçine boşalmasa bile zevk suyu var ilişkinin başında olan hiçmi duymadınız
mstfakbratalha Sevall-56 öncelikle hayırlı olsun Allah güç kuvvet versin.plansız bir gebelikmiydi ?diğer türlüyse cesaretinizden dolayı tebrik ederim.aslinda güzel denk gelmiş beraber büyürler.inşallah ailenizden eşinizden başka yardım edeniniz olur da bir nebze kolaylık sağlarlar.sizde bu arada dinlenirsiniz.
Sevall-56 mstfakbratalha eşim herşeyimde sağolsun yardımcı oluyo aralarında 3 yaş olsun istiyodum ama korunmayınca demekki oluyomuş nasip artık
mstfakbratalha Sevall-56 o zaman daha iyi olmus.saglicakla kucaginiza alın. bir avazda kurtarsın Allahm.
Meri-Mel Sevall-56 Şimdi yeni bir post gördüm o da 4 aylık bebek sahibi imiş Rabbim vermiş olan olmuş artık Rabbim yardımcınız olsun