Hayat16 Arkadaşlar Sgk ile anlaşması olan çocuk doktoru öneriniz var mıdır ? İsmail şen ya da sözer sarıoğlu tavsiye etmişti arkadaşlarım. Giden var mı?
Aysenil_ Hayat16 sgk ile anlaşması derken muyanesi olan doktorların sgkyla anlaşması yok.Özel hastaneler ve tıp merkezlerinin var.Özel muyane öneri isterseniz bizim doktorumuz süper öneririm
Gmzpry Hayat16 yıldırım doruk hastanesin de Mevlüt Salim bey e gidiyoruz ilgili herşeyi siz sormadan anlatan rahatlıkla konuşabileceğiniz bir doktor tavsiye ederim
Bernaebu Hayat16 medicanada reyhan akpinara gidiyoruz bebegim dogdugundan bu yana ve cok memnunum,telefon numarasi paylasiyor ve ne zaman yazsam cevap verir sagolsun.tesbitleri de cok iyi.
ybk2019 Hayat16 pedmer feryal kitapcioglu çok memnunum direk telefon numarasını verdi mesajlarıma da cevap verir. Hep 100 TL kuaune ücreti
Hayat16 Aysenil_ pembe mavi hastanesine gidiyordum. Oranin sgk anlasmasi yok. Sizin doktorunuz kim, ucreti ne kadar? Cep numarasi paylasiyor mu?
Aysenil_ Hayat16 ben turgay baza gidiyorum.Ücreti 160₺Numarasını veriyor gece gündüz her an ulaşabiliyorum.
Aysenil_ Hayat16 çok memnunum memnum olmasam zaten tavsiye edip kimsenin hakkına girmem.Ben gittikten sonra iki arkadaşımada tavsiye ettim onlarda çok memnunlar.İşini gerçekten para için değil sevdiği için yapan doktorlardan bazen iki üç ay gitmiyorum watsaptan soruyorum hiçbir zaman aman bu gelmedi yazmayım geciktireyim olmadı gayet ilgili ve tecrübeli.
kubrasonmez16 Hayat16 dışarıdan hastaya 90 100 gibi bi fiyatı olması lazım,telefon konusunda bilgim yok. Ben çalışan olduğum için ulaşım ya da ücrette sıkıntım olmuyor🥰
Supermom16 Ben Sözer Beye gittim ama çok memnun kalmadım biraz değişik bir doktor bide herşeyi gösteriş için yapıyor onu farkettim aynı hastanede Fatih Gök var ona diyorum ve çok bilgili olduğunu düşünüyorum ve muayene için zor yer buluyorum ☺️