Meri-Mel Lütfen dua eder misiniz kızım hasta birazdan doktora gideceğiz çok şükür randevu buldum , acaba böyle bir salgın falan var mi aynı zamanda azı dişleri de geliyor Rabbim evlatlarimizi korusun 🥺🤲🏻
arenasrin Meri-Mel ateşi kaç ? Benim oğlumun da dişleri çıkmaya çalışıyor şuan ateşi var.Kontrol altında tutmaya çalışıyorum.
Kararsizaney Meri-Mel merhaba geçmiş olsun. Benimde şuan oğlumun ateşi var dün gece ateşlendi acile gittik çok şükür bir şey çıkmadı dişten dediler bizde 39 ları gördük sanırım bizimde azı dişlerinden oluyor bebeğinizin ateşi düştü mü düşürmek için ne yaptınız
Meri-Mel Kararsizaney Evet düştü 3. Gün çok şükür ki ayağının altına limon sürdüm genelde ince giydirip ılık duş ve ılık kopmres ama yaptırmıyor çok en son calpol ile düşürdük ishal da olunca çocuk da yoruldu aşırı huysuzdy açıkçası verdim hiç vermiyordum 😥
Kararsizaney Meri-Mel ya benim 38 den aşağı düşmüyor ateşi anlamadım gitti. Koltuk altı 37 gelirken alnı 39 geliyor kolları bacakları soğuk (36.2) eller ayaklar sıcak ne yapcam bilemedim