Eliflina05 Kizlar 3 ay oldu taktrirali ilk ay skntili gecti doktorda zten ilk uc aydan sonra duzene girer dedi adetin bu ay 13 gun surdu yani artik gina geldi
Feyzosumunannesi Eliflina05 Benim de 5 ay oldu. İlk 2 gün lekenme son 4 gün lekenme 4 5 gün kanama derken 10 günü buluyor.🤷♀️
Bugleminannesi28 Eliflina05 doktorum ilk 3 ay sürer 6.ayda rayına oturur demişti tabi ben taktirali 10 ay oldu hiç leklenme şiddetli kanama adet süresinin uzaması gibi durumlar yaşamadım taktırmak önce nasıl sa şuan da da öyle
ozdmrr Eliflina05 benimde taktıralı 5 ay oldu ilk 2-3 ay resmen sürekli regliydim ama sonra düzeldi hatta bayadır olmuyorum 😂
Eliflina05 Ballibademin_21 evt bend eoyuzden 10 gunden sonda orucumu tuttum namazimi kildim neden boyle oldu anlamadim cok hzun surdu ilk defa
hgygthmz 15gun oldu takali bı hafta lelekelr geldi şimdilik bı sikinti yok adet De olmadım düzene girer sizinkide ilk iki üç ay düzensizlik olur lekeler gelir
1prensessannesi hgygthmz ayy bende bugün taktırcam aletimin 3.gunu. benimde sürer mi ki acaba uzun. Oruçlar gitmese bari
ahgsgshsuwhw hgygthmz merhabalar taktirine herhangi bi agri acı oldumu takma esnasında acaba bende taktiricam ama korkuyorum
Eliflina05 Minikkuzum1999 3. Ayimdayim ilk uc ay duzensiz olblr cok az yada cok fazlandedi ama cok uzun surecgini solemwdi boyle doktorum bende bian sipral flan kimildadi sandim bole olnca
Minikkuzum1999 Eliflina05 Yok canım ilk zamanlar öyle oluyor nedense ben bir yıl oldu bazen başıma geliyor
Eliflina05 Bugleminannesi28 ben adetim duzene grsin die taktrdim dogumdan sonra adetim her ay asiri kanamali ve uzun suruyodu evden cikamaz hale.geliyodum.her ay suan allaha skur oyle degil ama bu ay uzun surdu az az oldu
Sugarmommy Ben 1 sene kullandım ilk aylar hiç düzensizlik vs olması ama son 3 ay uzun uzun adet 13 14 gün sürüyordu ara lekelenmeler temiz gezmiyordum resmen gına gelmişti çıkarttım dünya varmış 7 gün sürdü adetim