Gaddar 8 ay 5 günlük kızım gözleri kapalı ama sürekli dönüyor ve yuvarlanıyor sürekli hareket halinde asla durmuyo uykusu var gozleri kapalı yuvarlanıyor sonra ağlıyor henüz emekleme yok acaba atak mi bebişi böyle olan var mı ?🙄
bosanbacim Gaddar yaaa ayni dertteym şuann hdjdkdndjdjd timsah olmuş 4 aylik bide benimki yüz üstü dönmeye calisiyor kafayi yersn 🤣🤣🤣
Deletedmom_112 Gaddar belli bir zaman böyle oluyor, hatta benim çocuklarım emeklemeye ilk başladığı zamanlar uykuda emekleme pozisyona geçip, uyanıp ağladığı bile oluyordu. Merak etme çabuk geçen bir süreç.
Alissinannesi Gaddar muhtemelen emeklemeyi öğreniyor ve atak haftası belirli zamanlarda böyle oluyor dört beş gün sürüp geçiyor
Gaddar bosanbacim hahajaja maşallah ya 😁 n’olacak bunlar böyle bide gözlerini yarım yamalak açıp bana sırıtıyor ya geberiyorum uykum var asajajaj
Dedektifgadget bosanbacim 3 ay bitiyor bizimde kızım hep mızmız kafasını geri ata ata beşiğin ucuna getiriyor
Gaddar Deletedmom_112 aaa benimki de öyle yapıyor demek emekleme yakın vayy hâlime heryeri karıştırıcak 😁🙄
karanaliakgn Gaddar 5 aylık oğlum tam uyutuyorum pışpış popoya vurma sallama derken tam dalıyo yatırıyorum baslıyo harekete emeklemeye sesler çıkarmaya kendını uyandırıyor 1 haftadır böyle ya gecmesını bekliyorum 🤦🏼♀️ 1 haftadır gece uykum neredeyse hıc yok
karanaliakgn Gaddar vallahi tükendim 1 haftada. Zar zor uyut hemen saniyesine yatırır yatırmaz geri uyan. Allah sabır güç kuvvet versin bize 🙏🥺
Esinzhl Gaddar 19 aylık kızım küçüklüğünden beri böyle😢 uyanıp otursa bu kadar zorlanmam belki ama bu hareketler o kadar zorluyo ki.. bi çözüm bulamadım açıkçası. Sadece gündüz az uyuttuğum zaman daha az yapıyor. Bi de dişi patladığında bir kaç gün rahat yatıyor. acaba sizinki de gündüz çok mu uyuyor. Diş veya gaz sancısı da olabilir.
Elifmihre Gaddar canım benim kızım 13 aylık aynı durumdayız acaba beşik mi dar geliyor dedim kendi kendime ama tek değilmişim