Fatma69 Kızlar vestel marka çamaşır makişır makinem var ama perde programı yok nasil yıkamam lazım sıkma iptal tuşu da yok 🤣
aysegul_my Fatma69 valla ben perdelerimi 60 derecelik 2 buçuk saatlik ayarda yıkıyorum bozulma olmuyo boch makinam ama seninkini bilememki 40 derecede yıka bi çıkmazsa bida 60a at
aysegul_my Fatma69 yoo kırışmıyo pek düz perde degil benimkiler cok güpürlü dantelli baştan sona kalin dantelli ondan bi sorun olmuyo sıkma ayarini düşürebilirsin o zmaan kırişmaz hemen makineden sonra asman lazim ama islakken o zamanda kırışmıyo 1400 devirde sıkıyo bazen 1000 devire alıyorum
alpsmother_ aysegul_my perdeyi hem 60 ta hem de 1000 devirde mi yıkıyorsun gerçekten 🫢 en fazla 30 da yıkayıp sıkma devrini 400 e indiren ben 😂 bence perdenin ömrü kısalır o şekilde ya
dandinikoo Fatma69 sentetik 40 programında yıkat ve 400 devirde sıktır yumuşatıcı koymadan, sadece toz deterjan ile. Birde yıkarken durdur, deterjan gözünden su koy makineye bol suda misler gibi yıkıyor 💖
alpsmother_ alpsmother_ Fatma69 benim perde bölümüm var ama ona atmıyorum 3 saate yakın yıkıyor hassas bölümde ½ saat arası seçiyorum canım
alpsmother_ Fatma69 canım sakın 1000 devirde falan yıkama hele perden sadeyse ömrü billah açılmaz o perde düşük derece de hassas program ya da günlük program vardır makinada perde ayarı yoksa o ayarlarda at yumuşatıcıyı da biraz fazla kat mis gibi kokar astığın zaman ne kadar ıslak kalırsa o kadar düz kalıyor perde asınca