Ynianne Kızımın bir iki giyip tertemiz bıraktığı elbiseleri ve ayakkabıları var bayramlık düşünmek isteyenler yazsın lütfen. Ürünlerin hepsi kaliteli ve markalı 1-3 yaş arası kıyafetler ve 16-21 numara ayakkabılar mevcut
Ynianne Sumbul12345 Lina2007 dolap bsrdlbm ve gardrops 1234dlbm uygulamamdan yine de istediğiniz bir parça varsa ürün fotosu atarım
OptimusPrime Lina2007 @Sumbul12345 benim de elimde 24-36 aydan başlayıp ve 3-4 yaşa kız kıyafetleri var. 25-26 numara spor ayakkabı/ sandaletler var.
Ynianne Sumbul12345 fiyatları değişiyor marka ve kalitesine göre uyguna veriyorum 250 350 arası çoğu bir de abiye var onun fiyatı 600
Aleyunll Ynianne giyilmiş bir kıyafet için fiyatı fazla değil mi ? Alana birşey demiyorum ama bana 2.el için fiyat fazla geldi marka dahi olsa 🙄 iyi satışlar
Mnli Aleyunll takım ise normal oldu artık lcwde tek alt eşofmanlar o fiyat bir pantolon kot falan alayım deseniz 350-400 üstüne düz tişört aynı şekilde
Ynianne Aleyunll polonun pançonun elbiseleri mümkün değil bi tişört alamazsın o fiyata. Tercih meselesi uyguna bile koydum bir iki defa giyilmiş ürünler için
OptimusPrime Lina2007 Burada yüklü. Anlaşırsak eğer dolaba/ gardropsa falan yüklerim. :) etiketliyorum posta.
Ynianne Nefes2023 hesapları paylaştım orada var burdan bakmak isterseniz ihtiyacınızı söyleyin onun fotosunu koyayım