Kizlar 10 aylık kızım var 3. Ayda meme redddi yaşadık o sıra hem ufak ufak tadım yaptırdım hemde mama ile devam ettik 5. Ayda tam olarak ek gıdaya geçtik avakoda brokoli falan hep aldık yaprim bı hevesle ama ağzını kitliyordu sonra biraz zaman geçsin tekrar ver dedi doktor denedim yok anam istemiyor şuan günlük rutin ek gıda serüveni şuan uyuyor gece mama verirdim kendi uyanmaz ben vicdanen rahat etmek için aslında sonra uyanmiyosa vermeyin dedi doktor gece beslenmesi yok kestik sabah babasi işe giderken kızımda kalkıyor 7de mama yapıp veriyorum tekrar uyuyor 11de uyanıyor kalkıyorum beraber kahvaltı ediyoruz ona haşlanmış yumurta veriyorum doymazsa genelde doyuyor muz pekmez yoğurt cici bebe karışımı yapıyorum tekrar öğlen uykusu 1e doğru ama kesinlikle mama istiyor uykuya geçişte kalkıyor 1saatte tekrar pankek yapıyorum bazen çok yiyor bazen 1taneyle kalkıyor çorba içmediği için yapmıyorum geçen somates çorbası yaptım ahzina sürmedi tukuruyor bulamaç yapıyorum yiyor kızım biraz böyle sanki tatlı atistirmaik tarzında seviyor yiyor gibi daha sonra 5 TE uykuya geçiyor tekrar mama ictigidw 90 CC iyaniyor akşam yemeği ne yaptıysam veriyorum yiyiyor pateates yemeği olur bulgur pilavı olur yogurtla karıştırıp veriyorum bu şekil sonra arada bı tekrar mama bu şekil sonra uyku ama kızlar yinede moralim bozuluyor herşeyden tatsin yesin istiyorum şuan kilosu 9.200 gr çok harleetli gerçi bu aralar hiç durmuyor ama böyle eline ekmek olsun pide olsun yada kek makarna falan çok seviyor kendi yiyor özellikle makarnayı kendi bulaştırarak yer yoğurtla heryer makarna olur muz seviyor yumurtaya bayılır bu şekil ama yinede hergun çorba içmez bu tarz seviyor sizce napmaliyim başka bı ogunmu versen yafa bu şekil iyimi kızlar