Hndsmom 8 buçuk aylık kızım için ıslak mendil önerisi rica edeceğim. Lütfen marka ve seri belirtir misiniz acaba mesela sleepy nin bi zeytinyağlısı var bi bio natural bir de sarı paket var. Bu şekilde belirtirseniz çok mutlu olarım🥰hepinize hayırlı sahurlar
Deletedmom_110 Hndsmom ben sensizliğe yenidoğan kullanıyorum sürekli pişik problemi bimin 15.75 olan ıslak memdilini kullanıyorum sıfır pişik şokuz eşimle 😀😀😀
Sule_pyrz23 Hndsmom oğlum doğduğundan beri püre baby meyveli yada bambu pamuklu ıslak mendilini kullandım memnunum öneririm
Tugce0142 Aseldurumom_ evet bende yeşil paket molfix kullanıyorum memnunum bu aralar stok sorunu var marketlerde bulamıyorum hiç
Aseldurumom_ Tugce0142 evet kesinlikle 12 li paketi 2 hafta once 235 e almistim simdi 500 e cikmis nerdeyse fiyat
Aseldurumom_ Hndsmom resim ekleyecektim bi türlu koyamadim trendyoldan bakinca ilk cikan yesil beyaz paket ama farkli ambalajda geliyor oda kac kere siparis verdiysem oyle eldi ful yesil paketli geliyor ama farketmiyor icerigi ayni
Tugce0142 Aseldurumom_ neden böyle oldu acaba 3lü paketi 75₺ falan alıyordum bende şimdi bulamıyorum bile uzun zamandır
Aseldurumom_ Tugce0142 valla piyasa allak bullak zaten simdi pahali bulup almadigimiz her sey icin pisman oluyoruz ne hale getirdiler