aybarssmom_ Kızlar emziriyorum midemi üşütmüşüm acile gittim serum taktılar emzirdiğimi belirttiğim halde bu ilaçları yazmış ve prospektüslerinde emzirenler kullanmamalıdır yazıyor ne yapacağımı bilemedim daha önce kullanmak durumunda kalanlar var mı
aven aybarssmom_ metpamidi doktorum dutum artsin diye önermişti yani kullaniliyor ama ben kullanmadim cnm gecmis olsun
mrymkrm aybarssmom_ doktor kontrolünde kullanabilirsiniz. Şöyle düşünün aynı ilaclarin surup formunu da çocuklara yazıyorlar
aybarssmom_ aven aa hadi ya hem mama hem meme şeklinde ilerliyoruz sütüm yetmiyor aslında 😅 teşekkür ederim
aven aybarssmom_ valla bende kullanmak istiyorum da bi turlu nasip olmadi acikcasi tüm dertlerine şifa olsun o zaman 🙃
aybarssmom_ mrymkrm doktor yazdı özellikle söyledim emzirdiğimi ama prospektüste kullanılmamalı yazıyor kafam çok karıştı o yüzden çok rahatsız olmadığım sürece kullanmasam mı acaba
mrymkrm aybarssmom_ yani siz bilirsiniz ama dediğim gibi doktor biliyorsa emzirdiginizi kullanabilirsiniz. Ben eczanede çalışıyorum kullananlar var o şekilde