sarifirtinam Ayrı bir başlıkla yayınlamak istedim yarın içim rahat etsin diye kan tahlili vereceğim silik gibi çıktı ama 5 dk sonra çıktı negatif mi pozitif olma olasılığı var mı
lena00 sarifirtinam ben test yapıp negatif çıkınca çöpe atmıştım . Çöpü akşam çıkarırken baktım ki çift çizgi. 10 dk sonraki sonuç geçersiz diye üstüne durmadım çünkü 1-2 saatlik sonuçtu. Şuan kızım doğdu ve 4 aylık. Diyeceğim bu kadar kısa ve öz 😀 rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
hepayni13 sarifirtinam ilk gebeliginiz mi olucak? İnternet yazın erken gebelik testi diye çıkar.Adet gününüz gelmeden gösterir erken gebelik testleri
sarifirtinam damlabahar teşekkür ederim adetime birkaç gün var, çok erken baktım gebelik testi için ama içim rahat etsin istiyorum birde kan tahlili vereceğim yarın 🙏🏼
damlabahar sarifirtinam zaten yeni bir gebelik kanda daha çok belli olur inşallah yanlış görmemişimdir tabi🤭
nurrr126 Negatif bence 5 dakika sonra çıktı diyorsunuz olsa anında çıkıyor hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüzden geçen herşey kabul olsun inşallah
sarifirtinam damlabahar negatifti ☺️ hazır değildim zaten, ama olursa da üzülmezdim tabiki Rabbim nasip etmiş bu hayırlı ayda diye. Rabbim herkese istediği zaman nasip etsin anne olmayı 🙏🏻🌺