miraymom2 Bebeğim 1ay 21 günlük dışarıya çıkınca emzirmek için uygun bir yer bulamıyorum biberonla sağdığım sütü vermek istiyorum ama biberon tutmuyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
tugufuk miraymom2 bnmki de tutmuyor şurada bekleyeyim 6 farklı biberon denedm kendi sütümü sağıp koydm 3 farklı mama denedim yine tutturamadm baba denesin içirmeyi dediler eşim de denedi 1 hafta her gün 2 kere Yok tutmadı şu an 3 aylık pes etmş durumdaymm
Antep27 miraymom2 evdeyken alistirin önce derim. Dışarı çıkınca birden verince tutmaz memeye alıştığı için emzirmeyin evde sağıp öyle verin aç olunca alicaktir
mrymblt Kızım biberon ve emzik kesinlikle tutmuyordu tutsun diye sürekli uğraştım 2.5 aylık olunca tutmaya başladı zaten 3 aylıkken bebekler tutuyormus verdiğinizde 1 ay sonra tutacaktır dışarıya çıktığınızda emziği verin öyle öyle alışacaktir
miraymom2 Antep27 denedim bir haftadır deniyorum almıyor mama da kodum sütümü sagdim da kodum istemiyor
tugufuk miraymom2 doktormz babası içirmeyi denesin dedi senin kokunu Aldığı için meme ister o yüzden Biberonu kabul etmez dedi eşim de denedi ama yine tutmadı