ceyos
Ben buna 7,5 aylıkken uyku eğitimi verdim ilk ayına göre uyku aralıklarının önemli olduğunu düşünüyorum uyku aralıklarına göre uyuttum ve yatağında uyutmaya alıştırdım. Sonra saat başı uyanmalarını ise emzirmekten kaynaklı olduğunu düşünerek bıkmadan mesela 20.00- 20.30 uykuya geçiyor diyelim 4 saat emzirmedim 00.00 rüya öğünü yaptım harici emzirmedim. 9 ayda tekrar bozuldu meğersem kan değerleri kötüleşmiş kansızlık ve B12 eksikliği varmış aşırı derecede sonra düzeldi ilaçlardan sonra gece uyanmaları ise emzirmeden uykuya döndürmekte buldum çözümü sabaha kadar saat başı uyanıyordu şimdi 12 ben rüya öğünü yapıyorum ve 3 3 buçuk de uyanıyor emziriyorum uyuyor sabah bazen 6 gibi uyanıyor geri uyutuyorum bazen uyanmıyor güne 7.7.5,8 arası başlıyoruz gece beslenmesini kesmek istiyorum ama daha cesaret edip başlayamadım bazı geceler çok sık uyanıyor bunun sebebi ya geç uyuduğu ya gündüz uykusu ayına göre az yada fazla yaptığında oluyor yada dişten yada gündüz ek gıda ve emme az yaptığı zamanlar oluyor o yüzden bunları bildiğim için ona göre ayarlama yapmaya çalışıyorum bir yere gittiğimizde farklı ortamda yemek yemiyor buna çözüm bulamadım sadece etrafı keşfetmekten ne emiyor nede ek gıda istiyor o gece kesin çok uyanıyor. Belki fikir olur