Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve niye isyan ediyon kız bak sende Master Mom oldun, aramıza oşşgeldinnnnn gayfe hanım 🤪😍🫶🏻💗
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Beyninizikullanmakucretsizdir Siz, 1 yılda 15 binden fazla yorum yapmayı nasıl başardınız maşallah gerçekten 🥰 ben yapamam bence 😃 ben yapamam, ben yok, ben ıı ı🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir NeclaLeylaCeydaOhnealaneala özeldekiler de sayılıyor mu bilmiyorum 😂 konuştuğum kankilerim var sanırım onun da etkisi oldu yoksa 1 içinde imkansız 😅 bide goy goy yapılıp uçan postlar da var hepsi sayılıyor galiba 🙊
agzimizintadikacmasin Ucansupurge ahahahaa 🤣🤣 sana veriyorlar sa ben de kalp istiyorum pembe pembe çok güzel duruyor banane banane beb de istiyorum☺
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala darkledi sizin profilinize girdim üstte gönderiler var Oraya tıkladım 450 yorumunuz var
Britneyspears Dondurmalikahve çocuktan fırsat bulup burda nasıl bu kadar takılabiliyorsunuz valla helal olsun
Dondurmalikahve Britneyspears 2 yıl olmuş buraya geleli bir de yorumu genelde telefonun mikrofon kısmına okuyup yaparım sonra çıkarım okulda şu an ve 5 yaşında 🙂