Aslaniopbenimicin Selam, reflü bebeğiniz kaç aylık kaç saatte bir mama ise kaç cl besliyorsunuz? Ben 2 saatte bir 90 cl veriyorum yarısını rahat kustugu için ama fazla geliyor azaltacağım açta kalsın istemiyorum.
Aslaniopbenimicin Aslaniopbenimicin bir de tecrübe edenler varsa nasıl bitti ne zaman bitti. Çok zor ya
sedefyayan Reflü tecrübesi olan anneler bize aktarın benimde bebeğim 3 aylık sürekli kusuyor reflü ilacı kullanıyoruz ilk zamanlar iyi gelmişti ama yine arttı kusmaları
sedefyayan Aslaniopbenimicin anne sütü ile besleniyoruz mama doktor henüz tavsiye etmedi alerjimizde var artık bunaldım
Meri-Mel Aslaniopbenimicin 8. Ayında hafifler gibi oldu 14 aylık iken bitti sanıyordum 16 ay 5 günlük iki kez kustu dün bugün çok hafif
Meri-Mel İlaç kullanmadik çoğu insan işe yaramadığını söylüyor günde on kez üst degisirdim.Asiri gazlı ve huzursuzdu hep uykular çok kısa idi emmekle kusmak arasi bazen saniyeler geçerdi çok az az kilo aldı hala minyon ve zayıf 16 aylık 10 kilo 🙂
Aslaniopbenimicin Meri-Mel çok geç bitmiş kusması kimisi ek gıda ile bitiyor diyor. Sizin ek gıdaya geçince kusması ile birlikte çok daha zor olmuştur. Allah sabır versin reflü annelerine gerçekten çamaşır makinesi ile bir bütünüm.
Aslaniopbenimicin Meri-Mel oy çok zor gerçekten … 2 saatte bir 90 cl içiyor benim kafamı karıştıran bu bana çok geliyor elimde biberon ile geziyorum. Acaba çok mu besliyorum? Ama kustukca bazen 1 saat sonra bile ağlıyor ve her yolu deniyorum susmuyor sadece mama içince susuyor
Meri-Mel Aslaniopbenimicin Kaç aylık Ben meme +mama gidiyordum 8. Ayına kadar 60 CC içti sadece sonra arttı şuan gece içiyor bazen 120 bazen 150 idi meme emmeyi asla sevmiyordu Ramazanda bişi oldu saat başı emmek istiyor mamayı itiyor istemiyor