incitba Bebeğim 7 ayına yeni girdi uyku sorunumuz var hiç uyumuyor hemen uyanıyor bitkisel eczaneden aldığım baybay damla var kullanan varsa bebeğğm benim aylarında bana bilgi verebilirmi rica etsem
Runkli06 incitba ben 1 aydır kullanıyorum benim kızımda 7.5naylık uykuya dalmasını kolaylaştırıyor ama deliksiz uyumasını asla sağlamıyor onu bilerek alın. Bi zararı yok gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Tamamen bitki özlü ama dediğim gibi sadece uykuya geçişi sağlıyor gece için faydası yok
queen_bee Ben kullanmadım, hiç önermiyorlar onu cnm. Hatta geçen biri şey yazmıştı, çocuğa bu damlayı verdikten sonra, çocuk halüsinasyon görüyormuş. Bence vermeyin
esrabakir Ben iki yaşındaki oğluma kullanmistim hiçbir yan etki yapmadı şuan 3 bucuk yaşında uyku sorunumuz vardı sürekli ayağımda sallanarak uyumak iatiyordu uykuya çok zor geciyordu birkaç gün kullandım sonra uykuları düzene girdi bitkisel damla olduğu için uykuya geçişi kolaylaştiriyor tabi ki doktorunuza danışabilirsiniz arkadaşım.cocuguna da kullanıyor oda hiçbir zararıni gormedi onun oğlu bir buçuk yaşında hala arada uyumak istemedigi zamanlarda ara ara veriyor her çocuğun bebeğin bünyesi bir değil o yüzden doktorunuza sorabilirsiniz
musabtahabey esrabakir merhaba kaç damla veriyordunuz acaba 2 buçuk yaşında oğlum ilkndefa bugün kullandim
Runkli06 incitba hiç.alakası yok çevremde en az 5 kişi daha kullanıyor öyle bir şey yaşayan varsa sebebi başka yerde arasın biz doktorumuzun tavsiyesi ile başladık
esrabakir musabtahabey mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ben 8 damla veriyordum bebeğime iyi geliyordu