Hanfendi7 Kizlar bı yaşında kızım var , emziriyorum ve doğumdan itibaren sadece geçen ay adet oldum Şubat 14 te ve hala adet olmadim, erken gebelik testi yaptım çıkmadı. 3 saat sonra cooookkk hafif silik çizgi cikyi. Kuruma çizgisi midir
neanladinyurdagull Hanfendi7 Testinde üzerinde yazdığı gibi 5 dakik ada çıkan sonuç geçerli.Eğer tereddütüsünüz var ise kan testi vermelisiniz
baloglus Hanfendi7 Kuruma çizgisi olma ihtimali yüksek 3 saat uzun bir süre. Kırmızı mı yoksa gri gibi mi silik çizgi. İsterseniz siz yine tekrarlayın testi.
Zumra_Fatma Hanfendi7 en fazla iki dk beklemeniz lazim evet kuruma cizgisi bazen emzirdigimiz zanan gecikebiliyor normal cnm
Deletedmom_110 Hanfendi7 bende aynıyım ama korunma yöntemim aylık iğne oluyorum ve hala adet olmadım dün az kahve leke geldi sadece o aşırı gerginim
zeyslittlebaby Gebe olup olmamanız yukarda yazdığınız şeylerle alakalı değil yalnız o detayların herhangi bir önemi yok. Korunup korunmadığınızla alakalı. Korunma yöntemlerinden hangisi olursa olsun küçükte olsa gebelik ihtimali vardır.
baloglus Hanfendi7 O zaman kuruma çizgisi büyük ihtimalle. Ama emin olmak için 2 gün sonra falan tekrar yap istersen.