lou Kızlar bebeğim 2 aylık emzirirken hiç yüzüme bakmıyor kıyafetime bakıyor genelde sizin bebekleriniz yüzünüze bakıyor muydu ? 🥺
elfyns lou evet benim oğlum sürekli bakıyor hatta gözümün içine bakıyor sanki bende emmeyi bırakıyor diye kafamı çeviriyordum hep ama bir yerde okudum güvende olduklarını anlamak için bakarlarmış sımdı hep bakıyorum bende 😉
pozitifanne06 lou başta 5-10 Saniye bakıyor sonra memeye dönüyor bi daha bakmiyor zaten uyuyacağı zaman emiyo yavaş yavaş gözler gidiyo
lou edaaksoy00 benim bebeğim de aynı emerken bakmıyor normalde bakıyor gülüyor konuşuyorum cevap veriyor ama emerken hiç bakmıyor gögüsüme bakıyor genelde
lou annebebek5200 hiç bakmıyor ama emerken normal de uyanık olduğu zamanlarda bakıyor bana gülümsüyor konuşuyorum cevap veriyor
annebebek5200 lou Bi sorun yoktur bence canınızı sıkmayın emzirirken ona bişeyler söyleyin belki o zaman bakar
bsr426_ lou bana bakıyor elbiselerimi tutuyor bana dikkat kesildiği zaman onunla konusuyorum bazen memeyi bırakıp beni dinliyor 🥰🥰
Solay lou benim de öyleydi ama artık bakıyor gülüyor falan 2.aydan sonra oldu 3.aydayız şimdi normalde tepki veriyorsa takılmayın bence.
lou Solay evet normalde tepki veriyor biberonla verirkende yüzüme bakıyor ama göğsümü emerken hiç bakmıyor inşallah düzelir bizimki de 😔