yenianne01 momysskaan kızım 13 yaşında hala bilmez canım televizyon tablet telefon Veeee tek başımaydımmm çokkk zorrrr bir çoçuktu Tamamen zararlı olduğunu düşünüyorum Hayal gücünü yok ediyor …ama siyah ekran şeklinde eğitici şarkılar açtım 2 3 yaşında filandı oda temizlik yapardım yanımda gezerdi siyah ekran şeklinde açardım
yenianne01 momysskaan Ayrıca sizin için demiyorum ama sürekli görüyorum bu soruyu neden Televizyon izletme merakı varki Bakamıycaksanız çoçuk doğurmuycaksınız Çoçuğu doğuyorsan onunla sürekli zaman geçireceksin belli bir yaşa kadar özellikle )Sonra zaten okula başlıyor sınavları dersi bitmiyor )yemek temizlik sonraki durum bence bir düzen otuturursanız oda kolay olur …şahsen ben çok raharsız oluyorum saatlerce televizyon başındaki çoçuklardan Ya çoçuk evin neşesidir gülecek oynuycak bağıracak dağatacak zıplıycak ağlıycak
SevimliHayaletCasper yenianne01 Bakamıycaksanız çoçuk doğurmuycaksınız Dedi pes edenler postu açan hanımefendi
momysskaan yenianne01 😂😂😂😂bakmamak değil sadece insan öğrenmek istiyor çocukları nezmana kadar tutmayı başarabiliriz diye 🤣sonuçta tecrübeli annelerimiz var sizin gibi 😉
Elsnazan yenianne01 Bacım sakin ol La havle yaw😂 Herkezin mükemmel anneliği kendine bakamıcaksanız doğurmayın lafı sana kalmamış yani!
Dhi @“kaanmoms_”#p30303715 3,5 yaşında hala izlemiyor. bir yere gittiğimizde açıksa engel olmyor artık tabii kii. ama evimizde açılmıyor,ben oğlumla vakit geçirmeyi ,ev işlerimi onnla yapmayı çok seviyorum,
yenianne01 momysskaan dediğim gbi sizi bilemem birebir kast etmiyorum ama gördüğüm kadarıyla heryerde üstelik çoçuklarda tv bağımlılığı var bana göre yanlış ama kimseye de karışmam sorulmazsa söylemem☺️ne zamana kadar uzak tutalım sorusunu merak bile etmeyin bence Cidden çok zararlı hiç izletmeyin dediğim gibi kızım 13 yaşında Hiç izletmedim televizyonda yok siyah ekranı bile bilgisayardan açıyordum
Tombikdonerartikcokpahali momysskaan post açıp neden silip başkası açıklama yapınca diğerleri saldırınca kendiniz üstünüze alınmıyorsunuz ?
mihriiican momysskaan eğer ekranı bir seçenek olarak görmezseniz ekransız büyütebilirsiniz bebeğinizi. Ağladığında durmadığında hasta olduğunda aman açıyım izlesin diye düşünmez farklı şeylere yöneltirseniz başarabilirsiniz bence. 😌
yenianne01 Elsnazan bana kalmış dedimmi🤣demekki sende aynısın bacım televizyon izletenlere karşı hoşgörüsel baktığın için😂VEEE zaten her anne mükemmeldir doğurmasının bile hakkını ödeyemez OZAMAN SİZ sabahtan akşama kadar televizyon başında bırakan ve eline telefon veren anneleri onaylıyormuyorsunuz?
Elsnazan yenianne01 Bakın bu durum ne sizi ne beni ilgilendirir siz nasıl bi çocuk yetiştireceğinize kendiniz karar verirsiniz yani kısacasa bizi ilgilendirmezzz!