Nes94 Amatoranne şuanda Nutuk okuyorum küçüklüğümden beri okumak istemişimdir kısmet bu yasaymış. Ataturke olan sevgimden mi bilinmez elimden düşüresim gelmiyo :)
Zehra_Ens Stephan King Hayvan Mezarlığı hala etkisinden çıkabilmiş değilim. Rus edebiyatı seviyosanız 6. Koğuş, insan ne ile yaşar, yeraltından notlar, insancıklar ı tavsiye ederim.
Ccansuu Morkekik evet biliyorum bende dahayı izlemek istiyorum dediğiniz gibi fırsat yok 🤦♀️Bütün kitaplarını hamilelikte bitirdim bi Kinyas ve Kayra çok sürüklemedi beni ama diğerleri su gibi bitti 😊
Bsrylmz Amatoranne nasıl kitaplardan hoşlanırsınız bilmiyorum ama beyin yakan aynı zamanda bilgi verici sürükleyici bi kitap olduğunu düşündüğüm ; jose rodrigues dos santos’un tanrının formülü ve süleymanın anahtarı kitapları çok güzeldi ilk bi 15-20 sayfa sıkıcı ama sonrası bir solukluk. Ve Nazan Bekiroğlu’nun Nar Ağacı beni çok etkilemişti.
Sasah1441 Hakan Mengüç ben neyim ve kalbin temizse hikayen mutlu biter uçurtma acısını yazmışlar sanırım zülfü livaneli kardeşimin hikayesi elif Şafak havvanın 3 kızı dan Brown kitapları güzeller o kadar çokki aslında son okuduklarım bunlar 😁
Cisem_25 Nazan Bekiroğlu Nar Ağacı (zamanım olsa tekrar tekrar okurum) İhsan Oktay Anar Puslu Kıtalar Atlası.
Minahanzade Cisem_25 diğer kitaplarını da şiddetle tavsiye ederim! Kadın yazmıyor kelimelerle dans ediyor adeta.
Mom0870 Amatoranne -Zülfü Livaneli Kardeşimin Hikayesi kesinlikle okunması gereken bir kitap. -Betty Mahmudi Kızım Olmadan Asla okumalısın gerçek bir hayat öyküsü. Bir annenin kızı için yapabilecekleri ve İran’daki kadınların durumunu anlatıyor ağlayarak okudum Betty Mahmudi gerçekten bunları yaşayan kadın. -Yılmaz Özdil Mustafa Kemal - Bilinmeyen bir kadının mektubu kısa ama güzel bir kitap aslında o kadar çok varki ☺️ Ben lohusayım bu aralar okuyamıyorum benim yerime de okuyun
Minahanzade Amatoranne asla önermem o kitabı küçükken okumuştum lise çağlarında hep birşeyler patlatacakmış gibi hissederdim prize uzun süre bişey takamadım gibi gibi şeyler. Adem Güneş’in tüm kitaplarını tavsiye ederim bu sitedeyseniz muhtemelen evli ve çocuklusunuzdur. Yanı sıra Nevzat Tarhan’ın kitapları tabiki . Nazar bekiroğlu öneririm edebiyata merakınız varsa tüm kitaplarını okudum hatta tekrar tekrar üstünden geçerim bazen.. Sonsuzluk Hecesi LA sen nasıl bir kitapsın!! Bunların dışında etkisinden uzun süre çıkamadığım kitaplar belki okumuşsunuzdur da Paulo Coelho/Simyacı Dostoyevski/Suç ve Ceza Uçurtma Avcısı yazarını hatırlayamadım Balzac/vadideki zambak Lev Tolstoy/Anna Karenina
Esraeymeneren Amatoranne canan tan yüreğim seni çok sevdi canan tan piraye jojo mayes senden önce ben kurt mantolu madonna mavi saçlı kız
Aslanegeannesi Amatoranne Haruki Murakami nin butun kitaplarini tavsiye ederim canim. Su an 1Q84 ü okuyorum.ilk olarak Sahilde kafka, sonrasinda da zemberek kusunun güncesiyle baslayabilirsin. İnanilmaz bir kurgu cok surukleyici asla sıkılmayacaksin
Nur_emir Amatoranne yazarların adlarını unuttum ama uçurtma avcısı ve küçük mucizeler dükkanı bu iki kitabı tavsiye ederim