annecibebe Selam kızlar cuma günü doğum yaptım 36+6 da bebeğim çok uyuyor mama saatlerinde emzirmede uyandıramıyorum sizler nasıl uyandırıyorsunuz ilk çocuğum tecrübesizim .
mry34 annecibebe bezini açın , topuklarını gıdıklayın , burnunu sıkın acıtmayacak şekilde , oğlumda 15 gün bu şekilde zar zor uyandırdık yoksa sarılığa doğru yol alıcaktı
saslan annecibebe gözünüz aydın:) çenesinin altını gıdıklayınca ya da dudağının kenarına meme ucuyla dokununca belki etkilenir :)
ahmethamza annecibebe sarılık değerine bakıldı mı? Eğer sarılık varsa zor uyanıyor ben komple soyuyodum zorla çocuğa yedirdim. Onun dışında sarılık olmayıp aç kalan bebekler hep bas bas bağırıyor. Kendi kalkıyor. Gözleri kapalı bile olsa acıkınca tepki veriyor.
eslemoms_ Bezini açınca kendisi uyanıyor ama bizde çok gerek kalmadan kendisi 2 saatte bir acıkıp uyanıyordu
Turnaaaa Topuklarını sıkıyordum 🥹anestezi etkisi mi nedir doğumun 4. Günü gece alarmı kapatıp uyumuşum 5 saat Allah verdi bi şey olmadı kuzuma 🥹
annecibebe ahmethamza bakıldı iyi çıktı erken doğdu ondan kaynaklı oluyor sanırım düzene girmesinin bekliyorum