Allahkahretmesin1 2 gündür oplumun ateşi var, ölçtüğümde 38.9 u gördüm en fazla. Hasta değil bir sorunu yok durduk yere ateş neden yükselir ki
Ebrupinarrr Allahkahretmesin1 İnfluenza yaşadığımız zaman tek ateşi yükseliyordu Tekrar yükselirse doktora götürün
Allahkahretmesin1 Baharyagmurux hastaneden daha yeni geldik zaten kan idrar tahlili yapıldı onlar da temiz çıkıyor anlamadım ne olduğunu doktor dolven calpol yazdı sadece
Allahkahretmesin1 Ebrupinarrr hastaneden yeni geldik kan ve idrar testi yapıldı tertemiz hiçbir şey yok
Allahkahretmesin1 Prensesannesi38 doktordan yeni geldik gerekli estler yapıldı ve hiçbir şey çıkmadı 🤷🏻♀️
Alerjikrinit Allahkahretmesin1 doktor bir şey demedi mi bi kere bizde de oldu bu 2 gün sürdü sadece diş olabilir demişti doktor ama 3 günden fazla sürmez dedi ben her ihtimale karşı kan tahlilinde yaptırdım temiz çıkmıştı ve gerçekten dişmiş
mamacitaS Allahkahretmesin1 evet 3-4 gun devam eden yüksek ates sonrasinda dokuntu cikiyo vucutta ama zararsiz tedavisi yok kendiliginden gecen bi hastalik sadece atesi yukseltmemek lazim cok ona mudahale edin yeter
Allahkahretmesin1 SevimliHayaletCasper nasıl bir hastalık peki hiç bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor sabahtan beri ateşi azaldı baya ama gece yine çıkarsa diye korkuyorum
Allahkahretmesin1 mamacitaS bugün sadece sabah ateşi vardı hastaneden geldiğimizden beri ateşi çıkmadı çok şükür. Sizin dediğiniz hastalıkta da bu şekilde mi oluyor yoksa gündüzleri de mi ateş oluyor
Allahkahretmesin1 Alerjikrinit damakları sertleşmiş dişten olabilir dedi ama kesin bir şey söylemedi bu postu açtığımdan beri şükür ateşi yükselmedi gece nasıl geçer bilmiyorum
Kubraca_ Allahkahretmesin1 2 hafta önce bizde yaşadık hiç birşey yoktu 39.5 görüyorduk ilaç etkisi geçince 3 saat sonra yine çıkıyordu 2 gün sürdü geçti çok şükür olmadı daha
Allahkahretmesin1 Kubraca_ bizim de 2 gün oldu, gündüzleri fazla ateşi yükselmiyor 37 falan çıkıyor ama gece 38.7-8 çıkıyordu calpol verdim ama çok bir faydası da olmadı. Ateşten ağlaya ağlaya içi çıkıyordu yavrumun. Bu gece olmaz inşallah