Yenianne7 ehlenmomyy Bilmiyorum ki hiç iki dişi birden patladı bizim alttan daha 1 hafta oldu diğer dişler nasıl bilmiyorum umarım daha kolay olur 🤦🏻♀️
Mrsaltinkaya Merhaba çizimde diş çıkarma dönemi başladı huzursuzluklar devam ediyor OSANIT diş toplarını önerdiler kullananlar çok memnun kalmış biraz pahalı 100 TL ye aldık biz ama bakalım işe yarışacağını düşünüyorum
ehlenmomyy Mrsaltinkaya umarim yarar canim dene banda haber verirmisin mutlaka memnun kalirsan esime soyliyim fiyati pahali cunku evet
Gizem2019 ehlenmomyy Benim bebegimde cok oksuruyo ve kusuyo cok huzursuz uyku yok surekli mizmizlaniyo acaba dişmi
Gyed ehlenmomyy 20 gündür aynı sorunla karşı karşıyayım uyku yok sürekli mız miz mutlu değil dişleri kabarmış biri yarıldı ama diş çıkmadı hala iştah yok çok zor emiyor ne zman rahat edecez bilmiyorum 26 nisan doğumlu kızım
ehlenmomyy Gyed dişleri çıktı rahatladik biz cok sukur canim ama yanimda yatiyor besiginde uyumuyo bu sefer alismasindan korkuyorum insallah buda gecer biz varken guvende hissediyor sanirim sizede gecmis olsun en kisa zamanda gecer insallah
Gizem2019 ehlenmomyy 7 bucuk aylik canim grip dedi doktor kusmasida oksurukten kaynaklaniyomus ama cok sukur saglikli dedi..Yine eski duzenimize girsek ne guzel olur allah herkedin evladina saglik versin
Besrat snyck merhaba iştahsızlık huysuzluk ortalama kac gün sürüyor 3 gündür huysuz ve iştahsız nekadar sürecek bu