zumrasmom_ Ya allah aşkına nasıl yapıyorsunuz sakince. 4.5 aylık her burun temizliği çığlık çığlığa oluyor
yenianne01 zumrasmom_ bizimde aynı canım sakince yapan yoktur😂 Ben sterimarın deniz suyunu sıkıyorum Arkasından çekiyorum Böyle daha rahat
beceriklianne42 zumrasmom_ 53 günlük bebegim Dr sordum önce serum fizyolojik yaptım snra baby Vac ile cekiyorum her sabah bizde de blr aglama seansı olur ama onu. İyiliği için 🤷
grapefruitella Yapamıyoruz bacım 😂😂 Bizim de öyle valla ne yapsak olmuyor çığlık kıyamet temizliyoruz
zumrasmom_ grapefruitella temizlemesekte olmuyor zaten hırıltı olan bi bebek sabaha kadar hırıltısı kesilmiyor üstüne bırakmıyor burnu tıkanıyor artık kumkuru oluyor her sabah ağlama seansı oldu bizim için
grapefruitella zumrasmom_ aynen öyle, mecbur temizlememiz lazım :( Bizimki de hırıltılı nefes alıyor hep burundan. Temizleyemediğim noktalarda da şırınga ile birkaç damla serum fizyolojik damlatıyorum bari yumuşatsın diye. Hapşurarak ya da duşta falan kendisi atıyor öyle olunca
fatma0zcan Burnuna serum sıkarken hafif mızırdanıyor ama aspire ederken rahatladigi icin hic sesi cikmiyor hatta gülüyor her cocuk farkli demekki 2,5 aylık oğlum
zumrasmom_ Yildirim32 ben damla sıkıyorum sonra ters çevirip burnunh sıkıyor gelmen takılı kalan kirde pompa ile çekiyorum