[silindi] Yarın 2 ay aşımıza gideceğiz 3 tane birden vurulacak biliyorsunuz. Beni neler bekliyor dikkat et dediğiniz şeyler ya da vereceğiniz taktikler var mı? Mesela ablam gitmeden yarım saat önce yarım kaşık calpol içir hem ağrısı az olur hem ateşi çok çıkmaz dedi
KuzeyinAnnesi03 [silindi] yarım banyo yapacaksa bugünden banyo yaptırdım aşıdan sonra 2 gün banyo yapılmıyor oğlumda ateş falan olmadı ama evde calpol yoksa iste doktorunuzdan nolur ne olmaz canım
Prensesin_Annesi_ [silindi] Huzursuzluk oluyor ateş çıkma ihtimaline karsı doktorumuz 3 gün boyunca 1 cay kasıpı parol içir demişti ve 3 gün yıkamayın demişti hemşiremiz şükür ateşte çıkmadı parol kullandığımız için cıkmamısta olabilir ama huzursuzluk cok oluyor birde benim bebeğimin aşı yeri şişmişti 🤦🏼♀️doktorumuz soğuk kompres yap ara ara demişti
rumy007 [silindi] biz 2. Ay asimizda ilk veremi yaptırdık ağır bi asi olduğu için bi kaç gün sonra diğerlerini yaptırdık ebemizle biyle konuştuk. Başta carpol vermek iyi birsey değil bebegin de ateşi çıkarsa vücudunun ne yapması gerektiğini öğrenmesi gerek. Bu arada bizde ateş vs birsey yapmadı bende çok korkmuştum ama birsey olmadi isterseniz ebenizle konuşun veremi önce digerlerinj bi kacgun sonra yaptırın
aybkm [silindi] bizde ateş olmadı doktorumuzda yapmaz demişti gayet güzel atlattık. Ne kadar doğru bilmem ama 4. Ay pekiştirme aşıları ateş yapıyormuş diye duydum
muno112 Sadece 1 gun önce yıka öncesinde calpol verme aşı vücuda savaşacağı miktarda hastalığı enjekte edip vücudun onu öğrenmesi demek. Bir gün takip et ateşini atesi çıkarsa once soy baktın düşmüyor o şekilde calpol ver.
muno112 [silindi] aynen evde her ihtimale karşı olsun sadece asi değil gribal bir enfeksiyon olur anı ateşi çıkar Allah korusun evde bulunsun
pnrtrk perşembe günü yaptırdık, bol bol emzirin zaten canı acıyor sığınmak istiyor. Doktor carpol yazarken anne sütü korur onu emsin demis eşime öyle yaptım ilaç son çare olsun. kolunu giydirirken zorlama. Bol kucak bol sevgi bol meme ❤️
alin12_ [silindi] bizim 2.ay aşımızda ben gitmeden calpol içirmedim. Ebe içirme vucut sıcaklıgı düşebilir demişti. 3 ası oldu birde aynı gün rota virüsü aşısı oldu. Hemenn uyudu 😅 butun gün uyudu yavrum.. Hıc huzursuzluk olmadı korkmuştum bnde atesı fln çıkacak diye. Hiç aşı olmamış gibiydi 🤭
busratrnn [silindi] Öncellikle Allah yardımcın olsun biz aşı vurduralı 12 gün oluyor 12 gündür öyle bir huzursuzluk ağlama bağırma çağırma var ki çok zor geçti bu aşı umarım sizde öyle olmaz
busratrnn [silindi] Kuzum benim bi kaç gün ağrır yeri şişedebilir huzursuzluk ilk gün pek olmuyor sonraki günler başlıyor